En lækker græskartærte er altid god at servere, når der skal hygges, eller hvis der kommer gæster. Den kan serveres med flødeskum, meeeen …
Personer
Minutter
Ingredienser
- 250 g hvedemel
- 120 g Becel flydende, let margarine
- 3 spsk. vand
- 500 g græskarkød
- 1½ spsk. majsstivelse
- 200 g sukker
- 1 tsk. stødt kanel
- 1 tsk. stødt kardemomme
- 1/4 tsk. stødt ingefær
- 1/4 tsk. stødt nellike
- 2 æg
- 1½ dl fromage frais
Sådan tilberedes græskartærte
- Findel græskarkødet i foodprocessoren.
- Rør kødet med majsstivelse, sukker, krydderier og æg.
- Tænd oven på 175° C.
- Rør en dej af mel, margarine (gem en skefuld til formen) og vand.
- Rul dejen ud i ca. ½ cm tykkelse, og beklæd en tærteform, penslet med margarine, med dej.
- Kom fyldet i.
- Bag tærten i ca. 40 minutter.
- Servér med fromage frais.
- Kategori: Bagværk
- Antal: 10 personer
- Tilberedning: 50 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1140/271 - Energifordeling:
Protein: 9 %
Fedt: 27 %
Kulhydrat: 64 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 799/190
Protein: 4 g
Fedt: 6 g
Kulhydrat: 31 g
Informationer
Opskriftens navn
Græskartærte
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on