En lækker græskartærte er altid god at servere, når der skal hygges, eller hvis der kommer gæster. Den kan serveres med flødeskum, meeeen …

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 250 g hvedemel
  • 120 g Becel flydende, let margarine
  • 3 spsk. vand
  • 500 g græskarkød
  • 1½ spsk. majsstivelse
  • 200 g sukker
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 1 tsk. stødt kardemomme
  • 1/4 tsk. stødt ingefær
  • 1/4 tsk. stødt nellike
  • 2 æg
  • 1½ dl fromage frais

Sådan tilberedes græskartærte

  1. Findel græskarkødet i foodprocessoren.
  2. Rør kødet med majsstivelse, sukker, krydderier og æg.
  3. Tænd oven på 175° C.
  4. Rør en dej af mel, margarine (gem en skefuld til formen) og vand.
  5. Rul dejen ud i ca. ½ cm tykkelse, og beklæd en tærteform, penslet med margarine, med dej.
  6. Kom fyldet i.
  7. Bag tærten i ca. 40 minutter.
  8. Servér med fromage frais.
  • Kategori: Bagværk
  • Antal: 10 personer
  • Tilberedning: 50 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1140/271
  • Energifordeling:
    Protein: 9 %
    Fedt: 27 %
    Kulhydrat: 64 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    799/190
    Protein: 4 g
    Fedt: 6 g
    Kulhydrat: 31 g

Andre opskrifter med græskar

Græskarchutney

Græskarchutney

Fyldt græskar

Fyldt græskar

Græskarbrød

Græskarbrød

Græskarsuppe med kokosmælk samt sprøde kikærter

Græskarsuppe med kokosmælk samt sprøde kikærter

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Græskartærte
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)