Til denne frugtdessert er der brugt cremefine til piskning, som er noget mere fedtfattig end piskefløde, og det smager lige så godt. Frugten kan selvfølgelig varieres, og frugtdesserten kan også sagtens anvendes som frugtsalat til jule-, påske- eller bare søndagsfrokosten.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 1 cremefine til piskning (19 %)
  • 1 vaniljestang
  • 6 spsk. sukker
  • 3 pasteuriserede æggeblommer
  • 3 pasteuriserede æggehvider
  • 2 æbler
  • 2 appelsiner
  • 1 dåse ananas
  • 1 dåse ferskener
  • 1 bakke vindruer

Sådan tilberedes den lækre frugtdessert

  1. Pisk cremefine stiv, og tilsæt kornene fra vaniljestangen.
  2. Pisk æggeblommer og sukkeret sammen, og vend det i cremefinen.
  3. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i cremen.
  4. Skyl æbler og vindruer, og sæt ferskener og ananas til afdrypning.
  5. Skræl appelsinerne.
  6. Skær al frugten i mindre stykker, og bland dem i cremen.
  • Kategori: Dessert
  • Antal: 6 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1440/343
  • Energifordeling:
    Protein: 3 %
    Fedt: 28 %
    Kulhydrat: 69 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    387/92
    Protein: 1 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 16 g

Andre opskrifter med cremefine

Nikålssuppe

Nikålssuppe

Flødeskumskager

Flødeskumskager

Laks med birkes

Laks med birkes

Blommer i cognac

Blommer i cognac

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Frugtdessert
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)