Til denne frugtdessert er der brugt cremefine til piskning, som er noget mere fedtfattig end piskefløde, og det smager lige så godt. Frugten kan selvfølgelig varieres, og frugtdesserten kan også sagtens anvendes som frugtsalat til jule-, påske- eller bare søndagsfrokosten.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 1 cremefine til piskning (19 %)
- 1 vaniljestang
- 6 spsk. sukker
- 3 pasteuriserede æggeblommer
- 3 pasteuriserede æggehvider
- 2 æbler
- 2 appelsiner
- 1 dåse ananas
- 1 dåse ferskener
- 1 bakke vindruer
Sådan tilberedes den lækre frugtdessert
- Pisk cremefine stiv, og tilsæt kornene fra vaniljestangen.
- Pisk æggeblommer og sukkeret sammen, og vend det i cremefinen.
- Pisk æggehviderne stive, og vend dem i cremen.
- Skyl æbler og vindruer, og sæt ferskener og ananas til afdrypning.
- Skræl appelsinerne.
- Skær al frugten i mindre stykker, og bland dem i cremen.
- Kategori: Dessert
- Antal: 6 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1440/343 - Energifordeling:
Protein: 3 %
Fedt: 28 %
Kulhydrat: 69 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 387/92
Protein: 1 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 16 g
Informationer
Opskriftens navn
Frugtdessert
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on
Trackbacks/Pingbacks