Fiskesuppe/-fond kan købes færdiglavet, og med det rette fyld har man hurtigt en lækker suppe.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2131/507 - Energifordeling:
Protein: 26 %
Fedt: 25 %
Kulhydrat: 49 % - Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 441/105
Protein: 7 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 13 g
Ingredienser:
- 7,5 dl fiskesuppe-/fond
- 2,5 dl fløde 4 %
- 250 g gulerødder
- 1 spsk. karry
- 175 g jomfruhummerhaler
- 225 g skaldyrsblanding
- 2 spsk. Becel let, flydende margarine
- Risvineddike
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 300 g groft brød
- ½ spsk. olie
- 1 spsk. grofthakkede korianderblade
- ½ dl kokosmel
Sådan tilberedes fiskesuppe med skaldyr og ristet kokos:
- Tænd ovnen på 225° C.
- Skræl gulerødderne, og skær dem i fine stave.
- Hæld fiskesuppen i en gryde, og bring den i kog.
- Rør karryen ud i fløden. Tilsæt det, og lad det småkoge i 3-5 minutter.
- Tilsæt gulerødderne, og lad dem koge i et par minutter.
- Pil skallerne af jomfruhummerhalerne, og fjern den sorte tarmstreng.
- Tilsæt skaldyrsblandingen, og lad igen suppen få et opkog og lad den simre i 1 minuts tid.
- Smag suppen til med risvineddike, salt og peber.
- Tilsæt til sidst margarinen, og lad den smelte.
- Skær brødet over på langs, og pensl med olie og drys med korianderblade.
- Sæt brødet i ovnen, til det er varmt.
- Rist kokosmelet på en tør pande.
Velbekomme!
Dommen: