Brug tykke stykker fisk, som torsk, filet royal eller andet til disse fiskebøffer med løgsauce. Normalt forbinder man ikke fisk med brun sauce, men det passer faktisk forrygende til denne ret.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 600 g kuller filet royal
- Ca. 70 g hvedemel
- 3 spsk. Becel let, flydende margarine
- 1 løg
- 3 dl minimælk
- 1 spsk. sojasauce
- Kulør
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 680-800 g kartofler
- 1 broccoli
Sådan tilberedes fiskebøffer med løgsauce
- Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
- Pil løget, og hak det groft.
- Dup evt. væde af fisken, og fjern eventuelle ben.
- Skær fisken i mindre stykker (bøffer) a ca. 7 cm.
- Hæld melet på nær 1 spsk. op på en tallerken eller et stykke stanniol.
- Vend fiskebøfferne i melet.
- Lad margarinen blive gylden i en pande.
- Steg fisken ved kraftig varme 3-4 minutter på hver side, til skorpen er gylden og sprød, og fiskekødet mørt uden at være tørt.
- Læg fiskebøfferne i et fad, og drys dem med groft salt.
- Hold dem varme ved at lægge stanniol over.
- Skyl broccolien, skær den i mindre stykker, og kog den i letsaltet vand i 3-4 minutter i en gryde uden låg.
- Kom løgstykkerne i panden, og brun dem i ca. 2 minutter.
- Drys mel over, og bag løgblandingen sammen under omrøring i ca. 2 minutter.
- Tilsæt mælk, og bring blandingen i kog, stadig under omrøring.
- Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 3 minutter, til den begynder at tykne.
- Smag til med sojasauce, salt og peber.
- Tilsæt kulør.
- Servér fiskebøfferne med kogte kartofler, dampet broccoli og sauce.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1771/422 - Energifordeling:
Protein: 35 %
Fedt: 13 %
Kulhydrat: 52 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 344/82
Protein: 7 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 10 g
Informationer
Opskriftens navn
Fiskebøffer med løgsauce
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on