Eksotisk fiskegryde er nemt at lave – og hurtig at lave. Har man lyst til hjemmelavet karry med masser af smag, kan man jo lave en karryblanding selv. Vi brugte dog en “almindelig” stærk karry til denne.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 600 g mørksejfileter – torsk kan også bruges
- 1 porre
- 100 g cherrytomater
- 1 spsk. stegemargarine
- 2 tsk. karry
- 1½ dl yoghurt naturel 0,1 %
- 1 spsk. mel
- Salt
Tilbehør
- 4 dl ris
- 2 spsk. hakket koriander
Sådan tilberedes eksotisk fiskegryde
- Kog risene efter anvisningen på posen.
- Skær fileterne i mindre stykker.
- Rens porren, og skær den i ringe.
- Del cherrytomaterne i halve.
- Svits porren let i margarinen.
- Tilsæt karry, og svits godt – uden at branke.
- Bland yoghurt, mel og ½ tsk. salt, og tilsæt dette.
- Lad blanding koge op i ca. 1 min. Bliver blandingen for tyk, tilsæt da lidt vand.
- Tilsæt tomaterne, og vend rundt.
- Tilsæt fiskestykkerne.
- Lad retten simre i 5-8 minutter, til fisken er mør.
- Smag til med salt.
- Drys med frisk, hakket koriander.
- Anret eksotisk fisksegryde på tallerkener – gerne varme tallerkener – og drys evt. med lidt mere frisk, hakket koriander.
Så er der serveret! Velbekomme!
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 35 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1941/462 - Energifordeling:
Protein: 31 %
Fedt: 9 %
Kulhydrat: 60 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 594/141
Protein: 11 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 21 g
Informationer
Opskriftens navn
Forfatter 



Based on 1 Review(s)
Eksotisk fiskegryde
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse