Eksotisk fiskegryde er nemt at lave – og hurtig at lave. Har man lyst til hjemmelavet karry med masser af smag, kan man jo lave en karryblanding selv. Vi brugte dog en “almindelig” stærk karry til denne. 

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 600 g mørksejfileter – torsk kan også bruges
  • 1 porre
  • 100 g cherrytomater
  • 1 spsk. stegemargarine
  • 2 tsk. karry
  • 1½ dl yoghurt naturel 0,1 %
  • 1 spsk. mel
  • Salt

Tilbehør

  • 4 dl ris
  • 2 spsk. hakket koriander

Sådan tilberedes eksotisk fiskegryde

  1. Kog risene efter anvisningen på posen.
  2. Skær fileterne i mindre stykker.
  3. Rens porren, og skær den i ringe.
  4. Del cherrytomaterne i halve.
  5. Svits porren let i margarinen.
  6. Tilsæt karry, og svits godt – uden at branke.
  7. Bland yoghurt, mel og ½ tsk. salt, og tilsæt dette.
  8. Lad blanding koge op i ca. 1 min. Bliver blandingen for tyk, tilsæt da lidt vand.
  9. Tilsæt tomaterne, og vend rundt.
  10. Tilsæt fiskestykkerne.
  11. Lad retten simre i 5-8 minutter, til fisken er mør.
  12. Smag til med salt.
  13. Drys med frisk, hakket koriander.
  14. Anret eksotisk fisksegryde på tallerkener – gerne varme tallerkener – og drys evt. med lidt mere frisk, hakket koriander.

Så er der serveret! Velbekomme!

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 35 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1941/462
  • Energifordeling:
    Protein: 31 %
    Fedt: 9 %
    Kulhydrat: 60 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    594/141
    Protein: 11 g
    Fedt: 1 g
    Kulhydrat: 21 g

Andre opskrifter med yoghurt naturel

Mexicanske kyllingelår

Mexicanske kyllingelår

Fiskefrikadellesandwich

Fiskefrikadellesandwich

Muffins med oliven

Muffins med oliven

Hverdagstærte

Hverdagstærte

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Eksotisk fiskegryde
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)