Stærk mad mætter bedre, og så længe det også smager af andet end bare stærkt, så kan vi godt lide stærk mad her i huset. Og denne citruskylling med kokosskorpe smager helt sikkert af noget.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 500 g kyllingebrystfilet u/skind
- 1 citron
- Saft og revet skal af 1 citron
- 2 spsk. garam masala
- 1 spsk. chilipulver
- 50 g kokosmel
- 1 spsk. olie
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 300 g ris
- 4 spsk. mangochutney
Sådan tilberedes citruskylling med kokosskorpe
- Tænd ovnen på 200° C
- Fjern evt. skind på kyllingen.
- Kom kyllingen i en skål sammen med citronsaft, revet citronskal, garam masala, chilipulver og salt og peber.
- Bland godt.
- Tilsæt kokosmel, og vend rundt.
- Læg kyllingekødet på en rist i en bradepande.
- Dryp med olie, og sæt den i ovnen i 25 minutter, til kyllingen er gennemstegt.
- Kog risene efter anvisningen på posen.
- Bland “skyen” fra kyllingen i risene, skær kødet i skiver, og servér med mangochutney og citronbåde.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 35 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2336/556 - Energifordeling:
Protein: 21 %
Fedt: 29 %
Kulhydrat: 50 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 1021/244
Protein: 13 g
Fedt: 8 g
Kulhydrat: 30 g
Informationer
Opskriftens navn
Citruskylling med kokosskorpe
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on