Vores datter kan ikke lide chili con carne – indtil nu, men det viste sig, at det faktisk kun var bønnerne, hun ikke kunne lide, og der er jo mange andre lækre ting i.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1½ spsk. olivenolie
- 1 spsk. margarine
- 800 g mager oksefars
- 1½ ds. flåede tomater
- ½ ll. ds. tomatpasta (35 g)
- 1½ spsk. hot chilisauce
- 1 rød chilipeber
- 1 spsk. spidskommen
- ½ tsk. cayennepeber
- 3/4 spsk. cacao & chili
- 1 ds. kidneybønner
- 75 g majskerner
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 250 ml fromage frais
- ½ ciabattabrød
- Tabascosauce
Sådan tilberedes chili con carne
- Pil løg og hvidløg, og hak dem fint.
- Varm olie og margarine i en pande, og klar løgene i et par minutter, uden de tager farve.
- Kom kødet i, og varm det hele godt igennem.
- Tilsæt tomater, tomatpasta, chilisauce og krydderier, og lad det simre i 30 min.
- Skyl bønnerne, og lad dem dryppe af.
- Kom majs og bønner i gryden, og lad det koge op.
- Smag til med salt, peber og evt. chili.
- Servér chili con carnen med fromage frais og lidt brød, og dryp evt. med tabascosauce.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 6 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2466/587 - Energifordeling:
Protein: 38 %
Fedt: 22 %
Kulhydrat: 40 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 583/139
Protein: 12 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 13 g
Informationer
Opskriftens navn
Chili con carne
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on