En gammel kending – brændende kærlighed – i nye klæder. Normalt bruger vi et æble i stedet for aubergine, og det smager også herligt, men da vi lige havde ½ aubergine til overs fra gårsdagens middag, brugte vi den. Det var en udmærket løsning, og det ændrer ikke på fedtprocenten.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • ½ pk. kalkunbacon (60-65 g)
  • 1-2 løg
  • ½ aubergine
  • 1 spsk. olie
  • 600 g kartofler
  • 1 dl minimælk
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 2 spsk. persille

Sådan tilberedes brændende kærlighed

  1. Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker.
  2. Kog dem møre i usaltet vand.
  3. Skær bacon i mindre stykker.
  4. Pil løgene, og skær dem i skiver.
  5. Skyl auberginen, og skær den i tern.
  6. Varm olien, og brun kalkunbacon i den.
  7. Tilsæt løg og brun i yderligere 5 minutter.
  8. Til sidst tilsættes aubergine, og det hele brunes i yderligere 5 min.
  9. Mos kartoflerne, og pisk mælk i.
  10. Smag til med salt og peber.
  11. Servér med lidt hakket persille.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 2 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1945/463
  • Energifordeling:
    Protein: 18 %
    Fedt: 21 %
    Kulhydrat: 61 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    274/65
    Protein: 3 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 10 g

Andre opskrifter med kalkunbacon

Clubsandwich

Clubsandwich

Mørksej med brødkrummer på toppen og tomatsauce i bunden

Mørksej med brødkrummer på toppen og tomatsauce i bunden

Mørbrad i baconsvøb

Mørbrad i baconsvøb

Gryderet med øl

Gryderet med øl

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Brændende kærlighed
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)