En gammel kending – brændende kærlighed – i nye klæder. Normalt bruger vi et æble i stedet for aubergine, og det smager også herligt, men da vi lige havde ½ aubergine til overs fra gårsdagens middag, brugte vi den. Det var en udmærket løsning, og det ændrer ikke på fedtprocenten.
Personer
Minutter
Ingredienser
- ½ pk. kalkunbacon (60-65 g)
- 1-2 løg
- ½ aubergine
- 1 spsk. olie
- 600 g kartofler
- 1 dl minimælk
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 2 spsk. persille
Sådan tilberedes brændende kærlighed
- Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker.
- Kog dem møre i usaltet vand.
- Skær bacon i mindre stykker.
- Pil løgene, og skær dem i skiver.
- Skyl auberginen, og skær den i tern.
- Varm olien, og brun kalkunbacon i den.
- Tilsæt løg og brun i yderligere 5 minutter.
- Til sidst tilsættes aubergine, og det hele brunes i yderligere 5 min.
- Mos kartoflerne, og pisk mælk i.
- Smag til med salt og peber.
- Servér med lidt hakket persille.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 2 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1945/463 - Energifordeling:
Protein: 18 %
Fedt: 21 %
Kulhydrat: 61 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 274/65
Protein: 3 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 10 g
Informationer
Opskriftens navn
Brændende kærlighed
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on
Brændende kærlighed er bare det bedste.
Nice med en fornyet version 😉
Ja, det er ikk’ så ringe endda. Prøv evt. også Brændende Kærlighed Fra Havet. Det er der ingen ben i 😉