Bøf i wraps – ser det ikke bare lækkert ud? Farverig og frisk – og det smager lækkert og er nemt at lave. Så bliver det ikke meget bedre.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1342/319 - Fordelt på:
Protein: 30 %
Fedt: 20 %
Kulhydrat: 50 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 287/68
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 5 g
Protein: 7 g
Ingredienser:
- 500 g oksefars
- 4 tortillawraps
- 3 rødløg
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- 3 gulerødder
- 1 pastinak
- 3 tomater
- 200 g ærter
- 1 salathoved
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes bøf i wraps:
- Hak 2 rødløg, løg og hvidløg fint – gerne i blender
- Bland det i farsen, krydr med salt og peber, og form farsen til 4 bøffer.
- Varm ovnen op, og varm wrapsene efter anvisningen på wraps-pakken.
- Steg bøfferne på en grillpande uden fedtstof.
- Skær pastinak og gulerødder i lange stave på cirka fem centimeter og det sidste rødløg i ringe.
- Rist stavene på en varm pande uden fedtstof.
- Skær tomaterne og salat i skiver, bland med ærter.
- Anret bøf, grøntsager, salat og tomatskiver i hver deres wrap, og servér.
Velbekomme!
Dommen: