Der er skrevet og sagt meget forskelligt om intervalstegning. Gør det en forskel? Er det bare en religion? Lad os sige det sådan her: Prøv selv disse gourmetsaltede, intervalstegte koteletter. Vi synes absolut, det er tiden værd. Og salat med marinerede linser kan også noget.

Personer

Minutter

IKKE FEDTFATTIG

Ingredienser

  • 4 koteletter – gerne med ben
  • ½ tsk. fint salt
  • 1½ spsk. olie
  • ½ spsk. Becel let, flydende margarine
  • 100 g grønne linser
  • ½ spsk. dijonsennep
  • 1/4 spsk. eddike
  • 1 spsk. vand
  • ½ agurk
  • 150 g grønne bønner
  • 1 rødløg
  • 125 g cheddarost (ikke revet)

Sådan tilberedes gourmetsaltede, intervalstegte koteletter og salat med marinerede linser

  1. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle.
  2. Drys saltet jævnt på alle koteletterne på begge sider, og gnid det bagefter godt ind i kødet.
  3. Stil dem i køleskabet i 1 time i et tildækket fad eller i en pose.
  4. Kog linserne efter anvisningen på posen.
  5. Brun ½ spsk. olie og margarinen på en grillpande.
  6. Brun koteletterne, og steg dem derefter i 2-3 minutter på hver side.
  7. Tag koteletterne af panden, og lad dem hvile i 5 minutter.
  8. Hæld linserne i en sigte, og brus dem over med koldt vand. Lad dem dryppe af.
  9. Pisk sennep, eddike, resten af olien, vand, salt og peber sammen.
  10. Tilsæt linserne, og lad dem stå tildækket på køkkenbordet i ca. 10 minutter.
  11. Varm grillpanden op igen, og steg koteletterne 3-5 minutter på hver side – afhængig af tykkelse.
  12. Damp imens bønnerne i letsaltet vand, og skær agurken i tynde stave, løget i meget tynde både, og osten i tern.
  13. Tag koteletterne af panden, og lad dem hvile i 5 minutter, hvorefter de er klar til at spise.
  14. Bland agurk, afdryppede bønner, løg og ost.
  15. Vend de marinerede linser sammen med grønsagerne.

Velbekomme!

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 1 time og 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2376/566
  • Energifordeling:
    Protein: 32 %
    Fedt: 54 %
    Kulhydrat: 14 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    794/189
    Protein: 15 g
    Fedt: 11 g
    Kulhydrat: 7 g

Andre opskrifter med koteletter

Koteletter med italiensk fyld

Koteletter med italiensk fyld

Intervalstegte koteletter med spidskaal og rygeostcreme

Intervalstegte koteletter med spidskaal og rygeostcreme

Fyldte koteletter

Fyldte koteletter

Gourmetsaltede koteletter med hvidvinsdampet fennikel

Gourmetsaltede koteletter med hvidvinsdampet fennikel

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Gourmetsaltede, intervalstegte koteletter og salat med marinerede linser
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)