Majspandekager med stegt kylling og rosenkål er fyldt med velsmagende fyld, som også sagtens kan serveres i almindelige madpandekager eller som en stuvning til andre retter. Tilbered evt. tidligere, og varm pandekager med fyld i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 9 dl minimælk
- 180 g majsmel
- 100 g hvedemel
- 3 æg
- 2 spsk. Becel let, flydende margarine + lidt til stegning
- 1 løg
- 400 g stegt kylling (uden skind og ben) i tern
- 200 g frosne, let optøede rosenkål
- 75 g mager, revet ost
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes majspandekager med stegt kylling og rosenkål
- Kom majsmel, 90 g hvedemel og ½ l mælk i en skål, og rør godt.
- Tilsæt æg og ½ tsk. salt, og rør godt igen.
- Tilsæt 1 spsk. flydende margarine, og rør godt igen.
- Opvarm en pande, og pensl med lidt flydende margarine, og steg/bag tynde pandekager heri. Pensl før hver pandekage.
- Pil og hak løget, og skær rosenkålen i skiver.
- Kom 1 spsk. flydende margarine i en gryde, og damp løg og rosenkål heri.
- Rør melet i, og bag op med resten af mælken, til saucen har den rette tykkelse.
- Kog den i 2-3 minutter, og tilsæt kyllingekødet.
- Smag til med salt og peber, og hæld til sidst ost i.
- Fyld pandekagerne, og servér.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 40 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2666/635 - Energifordeling:
Protein: 31 %
Fedt: 22 %
Kulhydrat: 47 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 493/117
Protein: 9 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 14 g
Informationer
Opskriftens navn
Majspandekager med stegt kylling og rosenkål
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on