Ovnstegt lyssej med hakket grønt er en meget fedtfattig ret, men bestemt ikke fattig på smag. Citronskiverne giver fisken en rigtig lækker, syrlig og frisk smag.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 600 g lyssejfilet
- 2 porrer
- 2 løg
- 1 bdt. kørvel
- 2 fed hvidløg
- 2 dl hvidvin
- 1 usprøjtet citron
- 2 dl skyr
- 1 spsk. Becel let, flydende margarine
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 4 dl ris
Sådan tilberedes ovnstegt lyssej med hakket grønt
- Tænd ovnen på 200° C.
- Hak porrer, løg, kørvel og hvidløg, og svits dem i margarinen.
- Læg dem i et ovnfast fad, og læg fisken oven på.
- Skær citronen i skiver, og fordel dem på fisken. Drys med salt og peber.
- Hæld hvidvinen over.
- Dæk fadet med låg eller stanniol, og sæt det i ovnen i ca. 25 minutter.
- Kog risene efter anvisningen på posen.
- Rør skyr med lidt af væden fra fiskefadet, og hæld det over fisken.
- Servér retten med ris.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 35 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2124/506 - Energifordeling:
Protein: 29 %
Fedt: 7 %
Kulhydrat: 64 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 511/122
Protein: 9 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 17 g
Informationer
Opskriftens navn
Forfatter 



Based on 1 Review(s)
Ovnstegt lyssej med hakket grønt
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse