Fiskekrebinetter med søgræssalat er en rigtig “havret”. Måske ikke så børnevenlig.

Personer

Minutter

Man kan købe mange forskellige slags fiskefars – man kan selvfølgelig også lave den selv eller bede fiskehandleren gøre det, mens man venter. Vi brugte fars blandet af torsk og kulmule.

Ingredienser

  • 1 kg nye kartofler
  • 600 g fiskefars
  • 1 dl rasp
  • 1 spsk. olie
  • 15 g stegemargarine
  • 60 g icebergsalat
  • 40 g marineret søgræs (købes også hos fiskehandleren)
  • 2 tomater
  • 100 g salattern, 5 %
  • 50 g radiser
  • 2 tsk. Italian dressing
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes fiskekrebinetter med søgræssalat

  1. Vask og skrab kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
  2. Rør fiskefarsen med salt og peber, og form dem til 4 krebinetter.
  3. Vend krebinetterne i rasp, og steg dem i en blanding af olie og margarine, til de er gennemstegte – 4-5 minutter på hver side.
  4. Skyl og snit salaten.
  5. Skyl tomater og radiser, og skær dem i skiver.
  6. Bland salat, søgræs, salattern, tomat- og radiseskiver med dressingen.

Velbekomme!

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 40 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2139/509
  • Energifordeling:
    Protein: 18 %
    Fedt: 21 %
    Kulhydrat: 61 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    432/103
    Protein: 5 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 16 g

Andre opskrifter med fiskefars

Kartoffelsalat med asparges - samt fiskefrikadeller

Kartoffelsalat med asparges – samt fiskefrikadeller

Thaifrikadeller med ris og agurkesalat

Thaifrikadeller med ris og agurkesalat

Tunbøffer med hollandaise

Tunbøffer med hollandaise

Fiskepostejer med frisk dressing

Fiskepostejer med frisk dressing

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Fiskekrebinetter med søgræssalat
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)