Fiskekrebinetter med søgræssalat er en rigtig “havret”. Måske ikke så børnevenlig.
Personer
Minutter
Man kan købe mange forskellige slags fiskefars – man kan selvfølgelig også lave den selv eller bede fiskehandleren gøre det, mens man venter. Vi brugte fars blandet af torsk og kulmule.
Ingredienser
- 1 kg nye kartofler
- 600 g fiskefars
- 1 dl rasp
- 1 spsk. olie
- 15 g stegemargarine
- 60 g icebergsalat
- 40 g marineret søgræs (købes også hos fiskehandleren)
- 2 tomater
- 100 g salattern, 5 %
- 50 g radiser
- 2 tsk. Italian dressing
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes fiskekrebinetter med søgræssalat
- Vask og skrab kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
- Rør fiskefarsen med salt og peber, og form dem til 4 krebinetter.
- Vend krebinetterne i rasp, og steg dem i en blanding af olie og margarine, til de er gennemstegte – 4-5 minutter på hver side.
- Skyl og snit salaten.
- Skyl tomater og radiser, og skær dem i skiver.
- Bland salat, søgræs, salattern, tomat- og radiseskiver med dressingen.
Velbekomme!
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 40 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2139/509 - Energifordeling:
Protein: 18 %
Fedt: 21 %
Kulhydrat: 61 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 432/103
Protein: 5 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 16 g
Informationer
Opskriftens navn
Fiskekrebinetter med søgræssalat
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on