Denne weekendwok her blev til en søndag eftermiddag, hvor vi ikke gad lave mad. Vi kiggede i køleskabet, hev wokken frem, og det blev så til denne ret. Hurtig at lave, få brugt dine rester, nem at tilberede.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1698/404 - Energifordeling:
Protein: 28 %
Fedt: 12 %
Kulhydrat: 60 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 434/103
Protein: 8 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 16 g
Ingredienser:
- 250 g nudler
- 4 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
- 1 grøn peberfrugt
- 2 tomater
- 1 løg
- 3 pollackfileter
- 3 tsk. karry
- 2 spsk. soja
- 1 spsk. olie
- 1 dl vand
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes weekendwok:
- Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
- Skær fisken i mindre stykker.
- Skræl gulerødder, og skær dem i stænger.
- Skyl peberfrugter og tomater.
- Skær peberfrugten i strimler, og tomaterne i både.
- Pil løget, og skær det i mindre stykker.
- Rist karryen af i en tør wok.
- Tilsæt olien.
- Rist fisken i olien.
- Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad retten simre, til grøntsagerne er møre.
- Bland nudlerne i, og smag til med salt og peber.
- Servér den varme weekendwok.
Dommen:
Filip: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!