Tyrkisk sommersuppe har sin helt egen smag. Lidt syrlig og meget forfriskende pga. krydringen med mynte. Dette er i øvrigt en suppe, som serveres for syge overalt i Tyrkiet.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 1 l okse-/kalvebouillon
- 5 dl græsk yoghurt
- 2 spsk. mel
- 2 æg
- 200 g perlebyg
- 6 spsk. tørrede, smuldrede mynteblade
- 3 spsk. stegemargarine
- 4 spsk. paprika eller efter smag
- Salt
Tilbehør
- 4 naanbrød drysset med nigellafrø i stedet for Herbes de Provence
Sådan tilberedes tyrkisk sommersuppe med naan
- Varm bouillonen.
- Rør yoghurten sammen med mel og æg.
- Tilsæt perlebyg, og bring alt i kog under stadig omrøring.
- Tilsæt den varme bouillon langsomt.
- Salt let, og tilsæt halvdelen af myntebladene.
- Smelt margarinen på en pande, og svits resten af myntebladene og paprika godt.
- Rør det til sidst i suppen.
- Servér med naanbrød.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 3124/744 - Energifordeling:
Protein: 16 %
Fedt: 27 %
Kulhydrat: 57 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 502/120
Protein: 5 g
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 17 g
Informationer
Opskriftens navn
Tyrkisk sommersuppe med naan
Forfatter
Beate
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on
Trackbacks/Pingbacks