Jo, jo, den er god nok. Det er lidt frækt at servere pasta til mørbradbøffer. Og saucen, ja, den er da også lidt fræk .
For normalt får man jo brun sauce, bløde løg og hvide kartofler til mørbradbøffer, men denne variant smager altså skønt.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1805/430 - Energifordeling: Protein: 41 %
Fedt: 15 %
Kulhydrat: 44 % - Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 344/82 Protein: 8 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 8 g
Ingredienser:
- 2 svinemørbrader – ca. 600 g
- 15 g stegemargarine
- 1½ dl vand
- 1½ dl fromage frais
- 2 tsk. hvedemel
- 2 spsk. finthakkede skalotteløg
- 2 spsk. grovkornet sennep
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 500 g frisk båndpasta
- 300 g broccoli
- 300 g gulerødder
Sådan tilbereder du de tynde mørbradbøffer i sennepssauce med frækt tilbehør:
- Hak skalotteløg fint.
- Puds mørbradene for sener og hinder.
- Skær dem i ca. 1 cm tykke skiver, og tryk dem lidt flade med hånden eller kniven.
- Skyl broccolien, og skær den i buketter – skær stokken i tynde skiver.
- Skræl gulerødderne, og “høvl” dem derefter med kartoffelskrælleren. Frækt ikke?!
- Kog broccolien i ca. 5 minutter uden låg, tilsæt gulerodsstrimlerne, og kog et par minutter mere uden låg.
- Hæld vandet fra.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Brun margarinen i en pande, og steg de tynde mørbradbøffer heri ca. 1 minut på hver side.
- Tag dine mørbradbøffer af panden, drys med salt og peber, og hold dem varme.
- Kog panden af med vandet.
- Rør fromage frais og mel sammen til en jævning, og tilsæt den under omrøring.
- Kom skalotteløg og sennep i saucen, og kog den godt igennem i ca. 2 minutter.
- Smag til med salt og peber.
- Servér de færdige mørbradbøffer med saucen og grøntsagerne og pastaen.
Velbekomme!
Dommen: