Lækkert i en sandwich eller på en rugbrødsmad eller evt. på et stykke knækbrød. Den er også velegnet til at putte i et glas/på en asiet med lidt salat, en skive citron, lidt hakket løg og evt. karse og et stykke flutes, så har man en forret.
- Kategori: Frokost
- Antal: 400 g
- Tilberedning: 5 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. spsk.:
KJ/Kcal: 45/11 - Energifordeling:
Protein: 75 %
Fedt: 6 %
Kulhydrat: 19 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 299/71
Protein: 13 g
Fedt: <1 g
Kulhydrat: 3 g
Ingredienser:
- 1 dåse tun i vand
- 1½-2 dl fromage frais
- Evt. ¼ dl vand
- ½ løg
- Citronsaft
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes tunsalat:
- Lad tunen dryppe af i en si.
- Hak løget fint.
- Rør fromage frais med de hakkede løg.
- Tilsæt tun og evt. vand, hvis dressingen er for tyk.
- Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Servér på brød.
Dommen:
Natascha: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Elisabeth: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Samlet:
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!