Vi har sagt det før, men det bliver det ikke mindre rigtigt af: Wokmad er nu dejlig mad.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1679/400 - Energifordeling:
Protein: 28 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 42 % - Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 370/88
Protein: 6 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 9 g
Ingredienser
- 400 g kyllingebrystfilet
- ½ dl vand
- 600 ml kokosmælk
- 2 spsk. mild karry
- 250 g champignon
- 1 ps. Toscana mix eller anden wokblanding
- 200 g nudler
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes toscana-wok:
- Skær kødet i strimler.
- Sæt vand over til nudler.
- Tænd under wokken, og svits karryen.
- Steg kyllingestrimlerne i karryen, og tilsæt vandet, inden kødet sætter sig på bunden.
- Skær champignonerne i kvarte.
- Tilsæt champignoner, når kyllingestrimlerne har taget farve.
- Tilsæt Toscana mix/wokblanding, når svampene er gyldne.
- Lad det simre i 5 minutter.
- Tilsæt kokosmælk.
- Kom nudlerne i det kogende vand.
- Smag retten til med salt og peber.
- Servér med de kogte nudler.
Dommen: