Vi har sagt det før, men det bliver det ikke mindre rigtigt af: Wokmad er nu dejlig mad.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
     1679/400
  • Energifordeling:
    Protein: 28 %
    Fedt: 30 %
    Kulhydrat:
     42 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     370/88
    Protein: 6 g
    Fedt:
     3 g
    Kulhydrat: 9 g

Ingredienser

  • 400 g kyllingebrystfilet
  • ½ dl vand
  • 600 ml kokosmælk
  • 2 spsk. mild karry
  • 250 g champignon
  • 1 ps. Toscana mix eller anden wokblanding
  • 200 g nudler
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes toscana-wok:

  1. Skær kødet i strimler.
  2. Sæt vand over til nudler.
  3. Tænd under wokken, og svits karryen.
  4. Steg kyllingestrimlerne i karryen, og tilsæt vandet, inden kødet sætter sig på bunden.
  5. Skær champignonerne i kvarte.
  6. Tilsæt champignoner, når kyllingestrimlerne har taget farve.
  7. Tilsæt Toscana mix/wokblanding, når svampene er gyldne.
  8. Lad det simre i 5 minutter.
  9. Tilsæt kokosmælk.
  10. Kom nudlerne i det kogende vand.
  11. Smag retten til med salt og peber.
  12. Servér med de kogte nudler.

Dommen:

Natascha: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Elisabeth: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”