Sild i krydderurtedressing er en himmerigsmundfuld fra havet. Fisk skal vi have to gange om ugen, så hvorfor ikke snuppe en lækker sildemad til frokost.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 1 lille løg
- 1 bdt. dild
- 1 bdt. purløg
- ½ dl let mayonnaise
- 3 dl græsk yoghurt, 0,1 %
- 2 tsk. sukker
- 1 spand marinerede sild (ca. 350 g sild)
- 8 spsk. sildelage
Tilbehør
- 14 skiver rugbrød
- Evt. et salatblad
- Evt. krydderurter til pynt
Sådan tilberedes sild i krydderurtedressing
- Lad sildene dryppe af i en sigte, og skær dem evt. i bidder, hvis de ikke er det.
- Hak løg, dild og purløg.
- Bland yoghurt og mayonnaise.
- Smag til med sukker og sildelage.
- Vend løg, krydderurter og sild i dressingen.
- Læg en tilpas mængde sild på et stykke brød – læg evt. et salatblad på brødet først – og pynt evt. med dild og purløg.
- Kategori: Frokost
- Antal: 14 personer
- Tilberedning: 10 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 884/211 - Energifordeling:
Protein: 15 %
Fedt: 25 %
Kulhydrat: 60 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 744/177
Protein: 6 g
Fedt: 5 g
Kulhydrat: 26 g
Informationer
Opskriftens navn
Sild i krydderurtedressing
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on