Det smager dejligt, er hurtigt at lave, og så mætter det altså utroligt meget. Der kan sagtens blive lidt salat til madpakken dagen efter.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 25 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2475/589 - Energifordeling:
Protein: 24 %
Fedt: 14 %
Kulhydrat: 62 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 355/84
Protein: 5 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 13 g
Ingredienser:
- 400 g sej
- 8 tomater
- 250 g champignoner
- 4 fed hvidløg
- 4 tsk. olie
- 1 pakke filodej (120 g)
- 250 g trefarvede pastaskruer
- 1 ll. bakke karse
- ½ ds. majs
- 1 rød peberfrugt
- 1 grøn peberfrugt
- 3 gulerødder
- 1 bdt. radiser
- 1 forårsløg
- Kraft fedtfri Italian dressing
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes sej i filopakker:
- Kog pastaen efter anvisningen på posen, og lad dem dryppe og køle af.
- Tænd ovnen på 180° C.
- Rens champignoner, og steg dem sprøde på en pande uden tilsætning af fedtstof.
- Skær tomaterne i både, og hak hvidløgene.
- Skær filodejen over, så der bliver 8 stykker. Læg dem oven på hinanden – lidt på skrå – to og to, så der bliver 4 portioner.
- Fordel fisk, tomater, hvidløg og champignoner på hver portion dej. Krydr med salt og peber, og stænk ca. 1 tsk olie på hver portion.
- Fold filodejen sammen, og læg pakkerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bag dem i ovnen i 10-15 minutter.
- Vask og rens grøntsagerne, og skær dem i mindre stykker, og hæld vandet fra majsene.
- Hæld dressing efter smag over pastaskruerne.
- Klip karse i, og bland.
- Tilsæt majs, peberfrugt, gulerøder, radiser og forårsløg.
- Anret, og servér.
Dommen: