Nem, hurtig, lækker sandwich, der ligger let i maven. Lidt svær at håndtere selv med kniv og gaffel. Den ville også sagtens kunne serveres til frokost, måske med lidt mindre stykker brød.
Det er en lidt anderledes måde at servere sandwich på. Den er med franskbrød i stedet for sandwich- eller toastbrød, og den skal heller ikke pakkes i plastfilm og ligge i pres i køleskabet. Det skal ganske enkelt serveres og spises med det samme den er lavet.
Det er nemt at gå til. Ikke meget skrælle, skylle eller skærearbejde – jo lidt skærearbejde, men ikke meget. Den smager lækkert og den mætter faktisk rigtig godt.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 3 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person.:
KJ/Kcal: 1210/288 - Energifordeling:
Protein: 22 %
Fedt: 8 %
Kulhydrat: 70 % - Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 554/132
Protein: 7 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 23 g
Ingredienser:
- ½ dl fromage frais, 0,1
- 1 fed hvidløg
- 3 spsk. rødkål (på glas)
- 3 syltede drueagurker
- 3 dl icebergsalat
- 120 g roastbeef i skiver
- 9 skiver franskbrød – eller halve skiver afhængig af størrelse
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes sandwich med roastbeef og hvidløgsdressing:
- Pil hvidløget.
- Rør fromage frais, presset hvidløg, salt og peber sammen i en skål.
- Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
- Skær de syltede agurker i skrå skiver.
- Skyl icebergsalaten, og skær den i tynde strimler.
- Fordel rødkål, icebergsalat, syltede agurker, dressing og roastbeef mellem skiver af franskbrød – 3 skiver pr. sandwich.
Velbekomme!
I stedet for at købe roastbeef i skiver, kan du bruge resterne fra gårsdagens steg – flæskesteg, oksesteg, roastbeef eller lignende.