Disse rødbedebøffer skal vendes med en paletspade, da de går meget nemt i stykker. Vi forsøgte også at lave dem i ovnen, men så mangler de stegeskorpen, som betyder meget for smagen.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 3-4 store rødbeder
- 1-2 dl havregryn
- 2-4 spsk. mel
- 1 fed hvidløg
- 1 løg
- 2 spsk. mild paprika
- 1 spsk. stødt koriander
- Olie
- Salt
- Peber
Tilbehør
- Varm kartoffelsalat
- 250 g gule voksbønner
Sådan tilberedes rødbedebøffer med varm kartoffelsalat
- Riv/hak løget.
- Skræl rødbederne, og riv/hak dem groft på et rivejern – brug evt. gummihandsker.
- Tilsæt løg og presset hvidløg, krydderier, 1 dl havregryn og 2 spsk. mel.
- Rør det hele sammen med en håndmikser.
- Tilsæt evt. mere havregryn og mel, til farsen bliver klistret. Det afhænger meget af, hvor meget saft, der er i rødbederne.
- Tilsæt evt. lidt mere krydderi.
- Lad farsen hvile en ½-1 time.
- Form bøfferne, og steg dem ved jævn varme i olie.
- Tilberede kartoffelsalaten, og kog bønnerne kort i lidt letsaltet vand.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 1 time og 15 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1807/430 - Energifordeling:
Protein: 11 %
Fedt: 15 %
Kulhydrat: 74 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 347/83
Protein: 2 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 15 g
Informationer
Opskriftens navn
Rødbedebøffer med varm kartoffelsalat
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on