Disse rødbedebøffer skal vendes med en paletspade, da de går meget nemt i stykker. Vi forsøgte også at lave dem i ovnen, men så mangler de stegeskorpen, som betyder meget for smagen.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 3-4 store rødbeder
  • 1-2 dl havregryn
  • 2-4 spsk. mel
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 2 spsk. mild paprika
  • 1 spsk. stødt koriander
  • Olie
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

Sådan tilberedes rødbedebøffer med varm kartoffelsalat

  1. Riv/hak løget.
  2. Skræl rødbederne, og riv/hak dem groft på et rivejern – brug evt. gummihandsker.
  3. Tilsæt løg og presset hvidløg, krydderier, 1 dl havregryn og 2 spsk. mel.
  4. Rør det hele sammen med en håndmikser.
  5. Tilsæt evt. mere havregryn og mel, til farsen bliver klistret. Det afhænger meget af, hvor meget saft, der er i rødbederne.
  6. Tilsæt evt. lidt mere krydderi.
  7. Lad farsen hvile en ½-1 time.
  8. Form bøfferne, og steg dem ved jævn varme i olie.
  9. Tilberede kartoffelsalaten, og kog bønnerne kort i lidt letsaltet vand.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 1 time og 15 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1807/430
  • Energifordeling:
    Protein: 11 %
    Fedt: 15 %
    Kulhydrat: 74 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    347/83
    Protein: 2 g
    Fedt: 1 g
    Kulhydrat: 15 g

Andre opskrifter med rødbede

Helstegt rødspætte med honningglaserede rødbeder

Helstegt rødspætte med honningglaserede rødbeder

Rødbedetærte med feta

Rødbedetærte med feta

Rødbedesuppe med feta og syltet ingefær

Rødbedesuppe med feta og syltet ingefær

Tarte tatin med små rødbeder

Tarte tatin med små rødbeder

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Rødbedebøffer med varm kartoffelsalat
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)