Lækre pizzasnegle til madpakken. De er nemme at have med at gøre. Nemme at lave og nemme at spise. Tag en snegl ud af fryseren om morgenen, så er den optøet og klar til frokost.

  • Kategori: Frokost
  • Antal: 12 stk.
  • Tilberedning: 2 timer og 15 minutter – inkl. hævetid
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. stk.:
    Kj/Kcal: 588/140
  • Energifordeling:
    Protein: 19 %
    Fedt:
     13 %
    Kulhydrat: 68 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    Kj/Kcal: 
    743/177
    Protein: 8 g
    Fedt: 
    3 g
    Kulhydrat: 30 g

Ingredienser:

  • 2 dl vand
  • 25 g gær
  • ½ tsk. salt
  • 2 tsk. rapsolie
  • 75 g rugmel
  • 240 g hvedemel
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 ds. tomatpasta
  • 100 g skinkestrimler (toppings)
  • 50-60 g revet, mager ost
  • 2 tsk. tørret oregano
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes pizzasnegle:

  1. Opløs gæren i det lunkne vand.
  2. Tilsæt salt og olie.
  3. Kom rugmelet i og derefter hvedemelet lidt ad gangen.
  4. Ælt dejen glat og smidig.
  5. Stil den til hævning ca. 1 time.
  6. Pil og hak løg og hvidløg fint.
  7. Rul dejen ud (ca. 40 x 40 cm) på et meldrysset bord.
  8. Smør tomatpasta på dejen.
  9. Drys oregano, salt og peber over.
  10. Fordel løg, hvidløg, skinke og ost på dejen.
  11. Rul dejen til en roulade.
  12. Skær rouladen ud i 12 lige store skiver.
  13. Sæt sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir, og tryk dem lidt flade.
  14. Lad dem efterhæve i ca. 15 minutter.
  15. Tænd ovnen på 200° C.
  16. Bag de hævede pizzasnegle i 15 minutter.

Dommen:

Natascha: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Filip: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Beate: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

5 point ud af 5
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!