Når vi ikke er så mange til spisning, som vi plejer, bruger vi lejligheden til at få brugt nogle rester. Som f.eks. denne pita-pizza med stegt fisk.

Personer

Minutter

Ved reste-retter som denne er næringsværdierne udregnet ud fra, hvad vi har brugt af rester. De vil jo ændre sig, hvis der bruges andre rester. Så brug opskriften som inspiration.

Ingredienser

  • hjemmelavede pitabrød
  • 1 ll. ds. tomatpasta (70 g)
  • 2 skalotteløg
  • En rest stegt kulmule  – ca. 100 g
  • En rest rød peberfrugt – ca. 30 g
  • Ca. ½ gul peberfrugt
  • Ca. 6 spsk. revet ost
  • Icebergsalat – ca. 120-150 g
  • 1 tsk. olie 

Tilbehør

Sådan tilberedes pita-pizza med stegt fisk

  1. Tænd ovnen på 200° C.
  2. Flæk pitabrødene helt over, således at der bliver 6 pitapizzabunde.
  3. Smør bundene med tomatpasta.
  4. Hak skalotteløgene, og fordel dem på bundene.
  5. Fjern skindet fra fisken, og findel kødet, og fordel det på bundene.
  6. Skær peberfrugterne i strimler, og fordel dem på bundene.
  7. Drys med revet ost.
  8. Sæt pitapizzaerne i ovnen, til osten er smeltet.
  9. Snit salaten, og lynsteg den i olien.
  10. Fordel salaten på pitapizzaerne, når de er færdige.
  11. Skær tomaten i både.
  12. Servér pitapizzaerne med majs, tomatbåde og kartoffelsalat.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 25 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1780/424
  • Energifordeling:
    Protein: 17 %
    Fedt: 19 %
    Kulhydrat: 64 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    434/103
    Protein: 4 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 17 g

Andre opskrifter på pizza

Stjernepizza

Stjernepizza

Snackpizza

Snackpizza

Sfeeha – libanesiske brødbøffer

Sfeeha – libanesiske brødbøffer

Tyrkisk pide

Tyrkisk pide – aka tyrkisk pizza

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Pita pizza
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)