Når vi ikke er så mange til spisning, som vi plejer, bruger vi lejligheden til at få brugt nogle rester. Som f.eks. denne pita-pizza med stegt fisk.
Personer
Minutter
Ved reste-retter som denne er næringsværdierne udregnet ud fra, hvad vi har brugt af rester. De vil jo ændre sig, hvis der bruges andre rester. Så brug opskriften som inspiration.
Ingredienser
- 3 hjemmelavede pitabrød
- 1 ll. ds. tomatpasta (70 g)
- 2 skalotteløg
- En rest stegt kulmule – ca. 100 g
- En rest rød peberfrugt – ca. 30 g
- Ca. ½ gul peberfrugt
- Ca. 6 spsk. revet ost
- Icebergsalat – ca. 120-150 g
- 1 tsk. olie
Tilbehør
- ½ ds. majskerner
- 1 stor tomat
- En rest eksotisk kartoffelsalat
Sådan tilberedes pita-pizza med stegt fisk
- Tænd ovnen på 200° C.
- Flæk pitabrødene helt over, således at der bliver 6 pitapizzabunde.
- Smør bundene med tomatpasta.
- Hak skalotteløgene, og fordel dem på bundene.
- Fjern skindet fra fisken, og findel kødet, og fordel det på bundene.
- Skær peberfrugterne i strimler, og fordel dem på bundene.
- Drys med revet ost.
- Sæt pitapizzaerne i ovnen, til osten er smeltet.
- Snit salaten, og lynsteg den i olien.
- Fordel salaten på pitapizzaerne, når de er færdige.
- Skær tomaten i både.
- Servér pitapizzaerne med majs, tomatbåde og kartoffelsalat.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 25 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1780/424 - Energifordeling:
Protein: 17 %
Fedt: 19 %
Kulhydrat: 64 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 434/103
Protein: 4 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 17 g
Informationer
Opskriftens navn
Pita pizza
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on