Her får du opskriften på persillestegt rødspættefilet med remouladerelish. Remouladerelishen kan sagtens holde sig i køleskabet et par dage, så den kan du evt. lave i forvejen. Servér evt. på en grøn salat, det er så godt for øjet. Smiley

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 100 g fromage frais
  • 1 pasteuriserede æggeblommer
  • ½ spsk. sød sennep
  • 1 stort løg
  • 75 g syltede agurker
  • 1 gulerod
  • 2 æbler
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. sukker
  • 1½ dl A38
  • 1 bundt persille
  • 600 g rødspættefilet
  • 8 spsk. mel
  • 15 g stegemargarine
  • 1 spsk. olie
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 680 g kartofler

Sådan tilberedes persillestegt rødspættefilet med remouladerelish

  1. Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
  2. Rør fromage frais, æggeblomme og sennep sammen.
  3. Hak løget fint.
  4. Hak den syltede agurk fint.
  5. Riv guleroden, og skær æblerne i tern.
  6. Skyl og hak persillen.
  7. Vend løg, syltet agurk, gulerødder og æble i fromage frais-blandingen.
  8. Tilsæt A38 og ca. halvdelen af persillen.
  9. Smag til med karry, sukker, salt og peber.
  10. Sæt relishen på køl, indtil servering.
  11. Bland mel og resten af persillen, salt og peber, og vend fiskefileterne i det.
  12. Stege fileterne i en blanding af margarine og olie.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2058/490
  • Energifordeling:
    Protein: 31 %
    Fedt: 19 %
    Kulhydrat: 50 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    374/89
    Protein: 7 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 11 g

Andre opskrifter med rødspætte

Rødspætteruller med pesto af nødder

Rødspætteruller med pesto af nødder

Helstegt rødspætte med honningglaserede rødbeder

Helstegt rødspætte med honningglaserede rødbeder

Rugbrød med stegt rødspættefilet

Rugbrød med stegt rødspættefilet

Helstegt rødspætte med bulgursalat

Helstegt rødspætte med bulgursalat

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Persillestegt rødspættefilet med remouladerelish
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)