Her får du opskriften på persillestegt rødspættefilet med remouladerelish. Remouladerelishen kan sagtens holde sig i køleskabet et par dage, så den kan du evt. lave i forvejen. Servér evt. på en grøn salat, det er så godt for øjet.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 100 g fromage frais
- 1 pasteuriserede æggeblommer
- ½ spsk. sød sennep
- 1 stort løg
- 75 g syltede agurker
- 1 gulerod
- 2 æbler
- 1 tsk. karry
- 1 tsk. sukker
- 1½ dl A38
- 1 bundt persille
- 600 g rødspættefilet
- 8 spsk. mel
- 15 g stegemargarine
- 1 spsk. olie
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 680 g kartofler
Sådan tilberedes persillestegt rødspættefilet med remouladerelish
- Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
- Rør fromage frais, æggeblomme og sennep sammen.
- Hak løget fint.
- Hak den syltede agurk fint.
- Riv guleroden, og skær æblerne i tern.
- Skyl og hak persillen.
- Vend løg, syltet agurk, gulerødder og æble i fromage frais-blandingen.
- Tilsæt A38 og ca. halvdelen af persillen.
- Smag til med karry, sukker, salt og peber.
- Sæt relishen på køl, indtil servering.
- Bland mel og resten af persillen, salt og peber, og vend fiskefileterne i det.
- Stege fileterne i en blanding af margarine og olie.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2058/490 - Energifordeling:
Protein: 31 %
Fedt: 19 %
Kulhydrat: 50 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 374/89
Protein: 7 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 11 g
Informationer
Opskriftens navn
Persillestegt rødspættefilet med remouladerelish
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on