Oksekød i römertopf er nemt at tilberede og hurtigt at forberede. Vi synes, at løgene skal skæres i halve ringe, ellers bliver de for grove at spise.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 500 g oksetern
  • 4 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 3 peberfrugter
  • 2 forårsløg
  • 1 dåse flåede tomater
  • 3 spsk. soyasauce
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 4 dl ris

Sådan tilberedes oksekød i römertopf

  1. Grøntsagerne rengøres, skæres i mindre stykker og blandes med de øvrige ingredienser i römertopfen.
  2. Sæt römertopfen – med låg – på grillen ved indirekte varm i 1 time.
  3. Kog risene efter anvisningen på posen.

Før du går i gang

Husk at sætte din römertopf i vand – hvis den er lavet af ler – i ca. 1 times tid før, du skal i gang med madlavningen.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 1 time + evt. iblødsætningstid af römertopf
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2076/494
  • Energifordeling:
    Protein: 20 %
    Fedt: 16 %
    Kulhydrat: 64 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    500/119
    Protein: 6 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 19 g

Andre opskrifter oksekød

Gullasch med kartoffelmos

Gullasch med kartoffelmos

Okseragout i tomatsauce med kidneybønner

Okseragout i tomatsauce med kidneybønner

Kong Fiddes livret

Kong Fiddes livret

Bøf bourgogne med ærtemos

Bøf bourgogne med ærtemos

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Oksekød i römertopf
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)