Oksekød i römertopf er nemt at tilberede og hurtigt at forberede. Vi synes, at løgene skal skæres i halve ringe, ellers bliver de for grove at spise.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 500 g oksetern
- 4 løg
- 4 fed hvidløg
- 3 peberfrugter
- 2 forårsløg
- 1 dåse flåede tomater
- 3 spsk. soyasauce
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 4 dl ris
Sådan tilberedes oksekød i römertopf
- Grøntsagerne rengøres, skæres i mindre stykker og blandes med de øvrige ingredienser i römertopfen.
- Sæt römertopfen – med låg – på grillen ved indirekte varm i 1 time.
- Kog risene efter anvisningen på posen.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 1 time + evt. iblødsætningstid af römertopf
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2076/494 - Energifordeling:
Protein: 20 %
Fedt: 16 %
Kulhydrat: 64 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 500/119
Protein: 6 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 19 g
Informationer
Opskriftens navn
Oksekød i römertopf
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on