Medisterpølse kan serveres på mange måder. Find for eksempel årtidens grønt, og servér det til. Nemt og enkelt
- Kategori: Hovedret
- Antal: 2 personer
- Tilberedning: 35 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2197/523 - Energifordeling:
Protein: 14 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 55 %
Alkohol: 1 % - Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 400/95
Protein: 3 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 13 g
Ingredienser:
- 200 g kyllingemedister
- Evt. lidt tørrede krydderurter hvis det haves – f.eks. rosmarin
- 1 tsk. olie
Tilbehør:
- 400 g frosne kartoffelbåde med skræl
- 2 dl rødvinssauce – f.eks. Karolines
- Grøntsager – vi brugte et bdt. forårsløg, 1 bdt radiser og lidt marineret søgræs
- Salt
Sådan tilberedes medisterpølse med kartoffelbåde og grønt:
- Tilbered kartoflerne i ovn eller på pande efter anvisningen på posen – udelad fedtstof.
- Drys med salt.
- Steg medisterpølsen i olie – krydr evt. med tørrede krydderurter.
- Rengør grøntsagerne, og skær dem evt. i mindre stykker.
- Varm saucen, og servér den til den stegte medisterpølse sammen med det grønne.
Velbekomme!