Grøntsagerne bliver rigtig lækre, når de blandes med hakket persille og hvidløg. Husk, at sørge for at gennemstege kyllingen.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2498/595 - Energifordeling:
Protein: 33 %
Fedt: 18 %
Kulhydrat: 49 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 424/101
Protein: 8 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 12 g
Ingredienser:
- 4 kyllingebryst-fileter
- 4 skiver (40 g) fedtfattig ost
- 1 spsk. olie
- 4 dl hønsebouillon
- ½ spsk. majsstivelse
- 300 g rosenkål (frosne eller renset vægt)
- 6 gulerødder
- 250 g frosne bønner
- 2 fed hvidløg
- ½ dl persille
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 400 g frisk båndpasta
Sådan tilberedes kylling cordon bleu:
- Fjern evt. fedt fra brystfileterne, og læg en skive ost (evt. skåret i tern/strimler) på hvert stykke kød. Fold kødet sammen på midten og hæft med en tandstikker eller kødnål. Krydr med salt og peber.
- Steg kødet i olien i 7-8 minutter på hver side. Tag det op, og hold det varmt.
- Skyl og hak persillen. Pil og hak hvidløget fint.
- Kog grøntsagerne møre, og dryp dem af. Vend hvidløg og persille i.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Kog panden af med bouillon, kog skyen en smule ind, og jævn med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand (sovsen skal stadig være tynd). Hæld sovsen over kødet.
Dommen:
Natascha: Helt sikkert en ”gemmer”
Filip: Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: Helt sikkert en ”gemmer”
Samlet: