Hvor meget retten skal brænde i mundhulen og på tunge, kan reguleres af, hvor meget hvidløg, karrypasta og chili du tilsætter. Vi kan lide vores ildwok sådan her. God smag og moderat ild i munden.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 2 tsk. rød karrypasta
- 1 dåse kokosmælk (400 g)
- 3 fed hvidløg
- 2 bdt. forårsløg
- 1 rød chili uden kerner
- 1 gul peberfrugt
- 500 g nakkefilet
- 1 tsk. ristet sesamolie
- 200 g nudler
Sådan tilberedes ildwok
- Skær kødet i tern.
- Hak hvidløg, forårsløg, peberfrugt og chili.
- Sæt en wok over med olien, og svits hvidløgene, når olien er varm.
- Tilsæt forårsløg, peberfrugt og chili, og lad det hele stege et par minutter.
- Tilsæt kød, og gennemsteg.
- Tilsæt karrypasta, og rør rundt, når kødet er hvidt.
- Tilsæt kokosmælken, kog op, og tilsæt nudlerne.
- Læg låg på, og lad retten simre til den er kogt lidt ned. Rør engang imellem, så det ikke sætter sig i bunden.
- Smag til med salt og peber og evt. mere karrypasta.
- Servér i dybe tallerkner.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1660/395 - Energifordeling:
Protein: 31 %
Fedt: 28 %
Kulhydrat: 41 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 485/116
Protein: 9 g
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 12 g
Informationer
Opskriftens navn
Ildwok
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on