Denne hot and sweet wokret kan tilsættes fisk, skinkekød eller kylling, hvis du synes, der skal kød i. I så fald skal kødet marineres i lagen i en halv times tid, inden det kommes i wokken.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 1 tsk. Sambal Oelek
- 3 spsk. mangochutney
- 2 spsk. fishsauce
- 3 spsk. sirup
- 2 dl vand
- 1 wokblanding
- 125 g minimajs
- 1 tsk. Tandoori-krydderi
- 2 dl fløde, 9 %
Tilbehør
- 200 g nudler
Sådan tilberedes hot and sweet wokret
- Sæt vand over til nudler og tænd for wokken.
- Bland Sambal Oelek, mangochutney, fishsauce, sirup og vand til en lage i et højt bæger.
- Blend det, til det er en ensartet flydende masse.
- Skær minimajsene over på midten på langs.
- Drys Tandoori-krydderi over bunden i wokken, og lad det svitse i kort tid.
- Kom en fjerdedel af lagen i wokken, og bland det med krydderiet.
- Tilsæt wokblandingen, læg låg på wokken, og lad det hele simre, mens du laver sovsen og koger nudlerne.
- Hæld resten af lagen og fløden i en gryde, og lad det koge op.
- Kom minimajsene i wokken, og lad det simre uden låg i to-tre minutter
- Servér i dybe tallerkner med nudler nederst, wokret oven på og et par skefulde sovs øverst.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1549/369 - Energifordeling:
Protein: 13 %
Fedt: 16 %
Kulhydrat: 71 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 372/89
Protein: 3 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 16 g
Informationer
Opskriftens navn
Hot and sweet wokret
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on