Denne hot and sweet wokret kan tilsættes fisk, skinkekød eller kylling, hvis du synes, der skal kød i. I så fald skal kødet marineres i lagen i en halv times tid, inden det kommes i wokken.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 1 tsk. Sambal Oelek
  • 3 spsk. mangochutney
  • 2 spsk. fishsauce
  • 3 spsk. sirup
  • 2 dl vand
  • 1 wokblanding
  • 125 g minimajs
  • 1 tsk. Tandoori-krydderi
  • 2 dl fløde, 9 %

Tilbehør

  • 200 g nudler

Sådan tilberedes hot and sweet wokret

  1. Sæt vand over til nudler og tænd for wokken.
  2. Bland Sambal Oelek, mangochutney, fishsauce, sirup og vand til en lage i et højt bæger.
  3. Blend det, til det er en ensartet flydende masse.
  4. Skær minimajsene over på midten på langs.
  5. Drys Tandoori-krydderi over bunden i wokken, og lad det svitse i kort tid.
  6. Kom en fjerdedel af lagen i wokken, og bland det med krydderiet.
  7. Tilsæt wokblandingen, læg låg på wokken, og lad det hele simre, mens du laver sovsen og koger nudlerne.
  8. Hæld resten af lagen og fløden i en gryde, og lad det koge op.
  9. Kom minimajsene i wokken, og lad det simre uden låg i to-tre minutter
  10. Servér i dybe tallerkner med nudler nederst, wokret oven på og et par skefulde sovs øverst.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 20 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1549/369
  • Energifordeling:
    Protein: 13 %
    Fedt: 16 %
    Kulhydrat: 71 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    372/89
    Protein: 3 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 16 g

Andre opskrifter med lever

Ristaffel

Ristaffel

Pekingsuppe

Pekingsuppe

Kyllingespyd med barbecuemarinade

Kyllingespyd med barbecuemarinade

Thailandsk rejesuppe

Thailandsk rejesuppe

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Hot and sweet wokret
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)