Græsk gulerodssuppe er en dejlig fyldig suppe, hvor den græske yoghurt lige sætter prikken over i’et – det kan dog godt gryne lidt. Hvis hver enkelt selv tilsætter yoghurten, så kan evt. tiloversbleven suppe fryses.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 12 gulerødder
- 1½ l grøntsagsbouillon
- 1-2 spsk. frisk timian
- 1 dl ærter
- 3 porrer
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 3 store spsk. græsk yoghurt
- 3 miniflutes
Sådan tilberedes græsk gulerodssuppe med ærter
- Skræl gulerødderne, og skær dem i tern.
- Kog dem godt møre i bouillon tilsat timian.
- Skyl porrerne, og skær dem i ringe.
- Blend gulerødderne, og tilsæt porrer og ærter.
- Kog op, og smag til med salt og peber.
- Servér græsk gulerodssuppe med 1 stor spsk. græsk yoghurt pr. portion.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 3 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1474/351 - Energifordeling:
Protein: 16 %
Fedt: 14 %
Kulhydrat: 70 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 153/36
Protein: 1 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 6 g
Informationer
Opskriftens navn
Græsk gulerodssuppe med ærter
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on