Vi har også prøvet at lave denne ret med kyllingebrystfileter, hvilket også smagte dejligt. Så skæres fileterne selvfølgelig bare i tern, inden de ristes i paprikaen.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1946/463 - Energifordeling:
Protein: 17 %
Fedt: 27 %
Kulhydrat: 56 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 568/135
Protein: 6 g
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 19 g
Ingredienser:
- 500 g skinkekød i tern
- 4 gulerødder
- 1 ds. ananas
- 250 g nudler
- 1 tørret chili
- 2 l bouillon
- 1 tsk. paprika
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes chilinudler med ananas:
- Rist kødet sammen med paprika, på en pande.
- Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver.
- Kom gulerødderne på panden, og svits dem sammen med kødet.
- Skær ananasskiverne i tern (hvis de ikke allerede er det), og kom både ananas og lidt af ananassaften på panden, og lad det hele simre, til kødet er mørt.
- Fjern kernerne fra chilien.
- Kog chili og nudler i bouillonen i nogle minutter, til nudlerne er færdigkogte.
- Fjern chilien fra nudlerne.
- Hæld nudlerne og lidt af bouillonen i panden, og bland det hele.
- Krydr med salt og peber.
Dommen:
Natascha: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Filip: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Elisabeth: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Trackbacks/Pingbacks