Vi har også prøvet at lave denne ret med kyllingebrystfileter, hvilket også smagte dejligt. Så skæres fileterne selvfølgelig bare i tern, inden de ristes i paprikaen.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 1946/463
  • Energifordeling:
    Protein: 17 %
    Fedt:
     27 %
    Kulhydrat: 56 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 568/135
    Protein: 6 g
    Fedt:
     4 g
    Kulhydrat: 19 g

Ingredienser:

  • 500 g skinkekød i tern
  • 4 gulerødder
  • 1 ds. ananas
  • 250 g nudler
  • 1 tørret chili
  • 2 l bouillon
  • 1 tsk. paprika
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes chilinudler med ananas:

  1. Rist kødet sammen med paprika, på en pande.
  2. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver.
  3. Kom gulerødderne på panden, og svits dem sammen med kødet.
  4. Skær ananasskiverne i tern (hvis de ikke allerede er det), og kom både ananas og lidt af ananassaften på panden, og lad det hele simre, til kødet er mørt.
  5. Fjern kernerne fra chilien.
  6. Kog chili og nudler i bouillonen i nogle minutter, til nudlerne er færdigkogte.
  7. Fjern chilien fra nudlerne.
  8. Hæld nudlerne og lidt af bouillonen i panden, og bland det hele.
  9. Krydr med salt og peber.

Dommen:

Natascha: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Filip: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Elisabeth: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

5 point ud af 5
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!