En velsmagende ret, der hurtigt er tilberedt. Ville også være delikat med grøntsagsmos eller pasta til.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2368/564 - Energifordeling:
Protein: 20 %
Fedt: 27 %
Kulhydrat: 53 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 599/143
Protein: 7 g
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 19 g
Ingredienser:
- 500 gram magert skinkekød i tern
- 2 løg
- 400 g champignoner
- 1 rød peberfrugt
- 1 grøn peberfrugt
- 1 pk. kalkunbacon
- 2 spsk. dijonsennep
- 1 spsk. tomatpasta
- 2 tsk. paprika
- 1 tsk. olie
- 1 dl vand
- 1 spsk. majsstivelse
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 4 dl ris
Sådan tilberedes champignongryde med ris:
- Kog risene efter anvisningen på posen.
- Skær baconen i tern.
- Pil løget, og hak det fint.
- Svits bacon, kød og løg i en gryde med olien.
- Skyl, og rens champignoner og peberfrugt, og skær begge dele i grove stykker.
- Kom det i gryden sammen med paprika, sennep og tomatpasta.
- Tilsæt vand, og lad det simre i 10 minutter.
- Smag til med salt og peber, og jævn med majsstivelse.
Dommen:
Natascha: Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: Helt sikkert en ”gemmer”
Samlet: