IKKE FEDTFATTIG

Så er der dømt nem og lækker mad i sommerhuset i Ulvshale på Møn. Kun os to alene – ingen børn eller svigerbørn, ingen børns kammerater, ingen bedsteforældre… ingen opvaskemaskine Smiley

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 2 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person: KJ/Kcal: 3241/772
  • Energifordeling:
    Protein: 15 %
    Fedt: 50 %
    Kulhydrat: 35 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     554/132
    Protein: 5 g
    Fedt: 7 g
    Kulhydrat: 12 g

Ingredienser:

  • 2 stk. entrecote (ca. 360 g i alt)
  • 1 spsk. olie
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 400 g frosne kartoffelbåde med skræl
  • 2 dl rødvinssauce – f.eks. Karolines
  • 1 bdt. forårsløg
  • 1 bdt. radiser
  • Lidt marineret søgræs
  • Salt

Sådan tilberedes retten:

  1. Tilbered kartoffelbådene i ovn eller på pande som angivet på posen.
  2. Rengør grøntsagerne, og skær dem i passende stykker.
  3. Steg kødet i olien, til de er som ønsket.
  4. Krydr med salt og peber.
  5. Varm saucen, og smag til.

Dommen:

Benny: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag
Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

5 point ud af 5
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!