Med disse chilipølser med bacon og pestokartofler henledes tanken lidt på Ædedolkene. Dette er jo ikke mad som vi spiser mest af, og når vi gør, bliver vi dårlige Smiley.

Personer

Minutter

IKKE FEDTFATTIG

Ingredienser

  • 240 g bacon
  • 800-900 g kogte kartofler
  • 400 g grillpølser med mild chili
  • 2 spsk. fennikeltoppe
  • 4 store forårsløg
  • 1 rød chilipeber
  • 1 spsk. spidskommenfrø
  • 2 spsk. pesto
  • 2 spsk. olie
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes chilipølser med bacon og pestokartofler

  1. Skær baconen i skiver.
  2. Skær bund og top af forårsløgene. Skær det dårlige fra toppen, og skær/klip resten i mindre stykker.
  3. Hak chilien fint.
  4. Bland chili, fennikeltop og løgtop i en lille skål.
  5. Rist spidskommenfrøene på en tør sauterpande, til de begynder at dufte.
  6. Tilsæt olien, pesto og chiliblandingen.
  7. Tilsæt kartoflerne, og lad dem stege til de er gennemvarme
  8. Steg baconen på en tør pande.
  9. Tag baconen af panden, og steg pølserne på samme pande.
  10. Steg forårsløgene med i 5 minutters tid.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 1 time
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2130/507
  • Energifordeling:
    Protein: 16 %
    Fedt: 52 %
    Kulhydrat: 32 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    626/149
    Protein: 6 g
    Fedt: 9 g
    Kulhydrat: 12 g

Andre opskrifter med pesto

Rødspætteruller med pesto af nødder

Rødspætteruller med pesto af nødder

Kammuslinger med pasta og pesto

Kammuslinger med pasta og pesto

Nataschas pestokylling

Nataschas pestokylling

Blomkål med pesto

Blomkål med pesto

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Chilipølser med bacon og pestokartofler
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)