Så er der dømt nem og lækker ferie-entrecote i sommerhuset i Ulvshale på Møn. Kun os to alene – ingen børn eller svigerbørn, ingen børns kammerater, ingen bedsteforældre… ingen opvaskemaskine
Personer
Minutter
IKKE FEDTFATTIG
Ingredienser
- 2 stk. entrecote (ca. 360 g i alt)
- 1 spsk. olie
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 400 g frosne kartoffelbåde med skræl
- 2 dl rødvinssauce – f.eks. Karolines
- 1 bdt. forårsløg
- 1 bdt. radiser
- Lidt marineret søgræs
- Salt
Sådan tilberedes ferie-entrecote
- Tilbered kartoffelbådene i ovn eller på pande som angivet på posen.
- Rengør grøntsagerne, og skær dem i passende stykker.
- Steg kødet i olien, til de er som ønsket.
- Krydr med salt og peber.
- Varm saucen, og smag til.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 2 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 3241/772 - Energifordeling:
Protein: 15 %
Fedt: 50 %
Kulhydrat: 35 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 554/132
Protein: 5 g
Fedt: 7 g
Kulhydrat: 12 g
Informationer
Opskriftens navn
Ferie-entrecote
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on