Så er der dømt nem og lækker ferie-entrecote i sommerhuset i Ulvshale på Møn. Kun os to alene – ingen børn eller svigerbørn, ingen børns kammerater, ingen bedsteforældre… ingen opvaskemaskine Smiley

Personer

Minutter

IKKE FEDTFATTIG

Ingredienser

  • 2 stk. entrecote (ca. 360 g i alt)
  • 1 spsk. olie
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 400 g frosne kartoffelbåde med skræl
  • 2 dl rødvinssauce – f.eks. Karolines
  • 1 bdt. forårsløg
  • 1 bdt. radiser
  • Lidt marineret søgræs
  • Salt

Sådan tilberedes ferie-entrecote

  1. Tilbered kartoffelbådene i ovn eller på pande som angivet på posen.
  2. Rengør grøntsagerne, og skær dem i passende stykker.
  3. Steg kødet i olien, til de er som ønsket.
  4. Krydr med salt og peber.
  5. Varm saucen, og smag til.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 2 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    3241/772
  • Energifordeling:
    Protein: 15 %
    Fedt: 50 %
    Kulhydrat: 35 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    554/132
    Protein: 5 g
    Fedt: 7 g
    Kulhydrat: 12 g

Andre opskrifter med oksekød

Oksesteg med bearnaisekartofler

Oksesteg med bearnaisekartofler

Oksesaltimbocca med frisk pasta og spinat

Oksesaltimbocca med frisk pasta og spinat

Okseossobuco

Okseossobuco

Oksehalesuppe

Oksehalesuppe

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Ferie-entrecote
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)