Disse schnitzler med rodfrugter er en lidt anderledes ret, da der er cola i. Colaen kan erstattes med vand, men retten er bestemt værd at afprøve med cola.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 3 skinkeschnitzler
- ½ spsk. olie
- 2 løg
- ½ porre
- 1 dl cola light
- 1 ds. flåede tomater
- 2 små gulerødder
- 1 oksekødsbouillonterning
Tilbehør
- 3 dl ris
- 3 flutes
Sådan tilberedes schnitzler med rodfrugter
- Kog risene efter anvisningen på posen.
- Bank evt. schnitzlerne, brun og steg dem næsten møre.
- Hæld cola over, når kødet er ved at være gennemstegt, steg dem færdige.
- Lun flutene i ovnen.
- Snit grøntsagerne fint, og svits dem på en meget varm pande i olien. (De skal stadig være sprøde).
- Hæld de flåede tomater over, og tilsæt oksekødsbouillonterningen.
- Krydr med salt og peber, og kog op.
- Hæld det over de færdige schnitzler, og servér med ris og flute.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 3 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2646/630 - Energifordeling:
Protein: 23 %
Fedt: 12 %
Kulhydrat: 65 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal:520/124
Protein: 7 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 20 g
Informationer
Opskriftens navn
Schnitzler med rodfrugter
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on