Disse schnitzler med rodfrugter er en lidt anderledes ret, da der er cola i. Colaen kan erstattes med vand, men retten er bestemt værd at afprøve med cola.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 3 skinkeschnitzler
  • ½ spsk. olie
  • 2 løg
  • ½ porre
  • 1 dl cola light
  • 1 ds. flåede tomater
  • 2 små gulerødder
  • 1 oksekødsbouillonterning

Tilbehør

  • 3 dl ris
  • 3 flutes

Sådan tilberedes schnitzler med rodfrugter

  1. Kog risene efter anvisningen på posen.
  2. Bank evt. schnitzlerne, brun og steg dem næsten møre.
  3. Hæld cola over, når kødet er ved at være gennemstegt, steg dem færdige.
  4. Lun flutene i ovnen.
  5. Snit grøntsagerne fint, og svits dem på en meget varm pande i olien. (De skal stadig være sprøde).
  6. Hæld de flåede tomater over, og tilsæt oksekødsbouillonterningen.
  7. Krydr med salt og peber, og kog op.
  8. Hæld det over de færdige schnitzler, og servér med ris og flute.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 3 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2646/630
  • Energifordeling:
    Protein: 23 %
    Fedt: 12 %
    Kulhydrat: 65 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    520/124
    Protein: 7 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 20 g

Andre opskrifter med schnitzler

Marinerede skinkeschnitzler med saltkartofler

Marinerede skinkeschnitzler med saltkartofler

Swienerschnitzler

Swienerschnitzler

Skinkeschnitzler i purløg-sennepssauce

Skinkeschnitzler i purløg-sennepssauce

Skinkeschnitzler i rødvinsmarinade

Skinkeschnitzler i rødvinsmarinade

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Schnitzler med rodfrugter
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)