Lækre sandwich med røget ørred. Flotte ser de ud, som de står her som små pyramider beklædt med grønt på den ene side, og smagen står vi også inde for . Røget ørred kan erstattes af røget laks.
Sandwichene kan kommes i madpakken, serveres som natmad eller bruges til en buffet. Det var det sidste, vi lavede dem til. Til et arrangement i forbindelse med at gøre en lille landsby til en miljø-landsby. Jeg ved ikke hvor miljørigtige/bæredygtige de er, men én ting var sikkert, de var i hvert fald ikke pakket ind i stanniol, da de blev serveret. En anden ting der også var helt sikkert, det var, at sandwichene gik som varmt brød … selvom de var kolde. Sandwich med røget ørred det kunne de lide, og det kan vi også. Nu kan I også få lov at smage de lækre sandwich.
- Kategori: Frokost
- Antal: 48 stk.
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 258/61 - Energifordeling:
Protein: 27 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 43 % - Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 643/153
Protein: 10 g
Fedt: 5 g
Kulhydrat: 16 g
Ingredienser:
- 24 skiver sandwichrugbrød
- 400 g flødeost naturel, light
- 1 stor agurk
- 400 g røget ørred
- 2 spsk. grofthakket dild
- 1 citron
Sådan tilberedes sandwich med røget ørred:
- Skær agurken i skiver.
- Smør brødskiverne med flødeost.
- Læ et enkelt lag agurk på halvdelen af brødskiverne.
- Læg derefter et lag af røget ørred oven på agurkerne, og slut af med en skive brød.
- Skær hver sandwich med røget ørred i 4 trekanter.
- Anret de trekantede sandwich med røget ørred med den længste side nedad, på et stort fad, så de danner en pyramide.
- Smør den ene side af pyramiden med flødeost, og giv den et tæt drys dild.
- Pynt fadet med de færdige sandwich med røget ørred med kvarte citronskiver.