Rösti med fetasalat er en skøn kombination. Bacon kan udelades, men så skal løg og hvidløg steges i lidt smør eller olie. Baconen kan også erstattes af skinketern, kyllingekød eller lignende.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 pk. bacon
  • 1 tsk. tørret rosmarin
  • 4 bagekartofler
  • 15 g stegemargarine
  • 3 tomater
  • ½ agurk
  • 2 grønne peberfrugter
  • 1 lille salathoved (80-100)
  • 200 g salattern
  • 4 spsk. fromage frais
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes rösti med fetasalat

  1. Hak løg, hvidløg og bacon, og steg det på en tør pande.
  2. Tag det op, og læg det på en tallerken.
  3. Riv kartoflerne – de behøver ikke skrælles – og tryk væden ud.
  4. Bland dem med baconblandingen, krydr med lidt salt og peber, og steg det i små bunker på en pande i margarinen.
  5. Snit tomater, agurk og peberfrugt og bland det med salatblade og halvdelen af salatternene.
  6. Mos den anden halvdel af salatternene med fromage frais, og smag til. Servér fetadressingen over salaten.

Velbekomme!

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 35 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1625/387
  • Energifordeling:
    Protein: 21 %
    Fedt: 28 %
    Kulhydrat: 51 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    328/78
    Protein: 4 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 10 g

Andre opskrifter på rösti

Havbars med rösti af gulerødder og selleri

Havbars med rösti af gulerødder og selleri

Rösti-rødspætteburger med passionsdip

Rösti-rødspætteburger med passionsdip

Grillet lammesteak med ferskner og rösti

Grillet lammesteak med ferskner og rösti

Sprøde kartoffelrösti surprise

Sprøde kartoffelrösti surprise

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Rösti med fetasalat
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)