Lækre muffins med oliven til suppen. Eller måske bare til et stykke mellemmad. Vi fik dem til vores Tomatsuppe med basilikum, og den passede de fint til.
- Kategori: Bagværk
- Antal: 12 stk.
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. stk.:
KJ/Kcal: 742/177 - Energifordeling:
Protein: 18 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 52 % - Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 779/186
Protein: 8 g
Fedt: 6 g
Kulhydrat: 23 g
Ingredienser:
- 100 g salattern
- 225 g hvedemel
- 125 g grahamsmel
- 2 tsk. bagepulver
- ¾ tsk. groft salt
- 150 sorte oliven uden sten
- 4 æg
- ½ dl Becel let, flydende margarine
- 2 dl yoghurt naturel 0,1 %
Sådan tilberedes muffins med oliven:
- Tænd ovnen på 200 ° C.
- Smuldr salatternene groft.
- Halver olivenerne.
- Bland mel, bagepulver, salt, ost og oliven.
- Pisk æg, margarinen og yoghurt sammen, og rør det i melblandingen.
- Fordel dejen i 12 muffinsforme.
- Bag dine olivenmuffins i ca. 20 minutter, til de er gennembagte.
Velbekomme!