Vi har længe gået og kigget nysgerrigt på en dåse fyldte vinbladsdolmere på hylden i vores sædvanlige dagligvarebutik. Nu tog vi en med hjem, og det var ingen dårlig ide. Hurtig, nem mad. Værsgo.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 1 ds. fyldte vinbladsdolmere
  • 12 tomater
  • 1 dl græsk yoghurt, maks. 2 %
  • 1 dl vand
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 knsp. sukker
  • 1 knsp. fint salt

Tilbehør

  • 200 g fuldkornstoastbrød eller lignende

Sådan tilberedes fyldte vinbladsdolmere med tomater og hvidløgsdressing

  1. Skær tomaterne i skiver, og vend dem med salt og sukker – kram gerne tomaterne lidt.
  2. Rør yoghurt med vand og olie, og smag til med revet hvidløg.
  3. Damp dolmerne i lidt vand, så de er lune – pas på de går nemt i stykker.
  4. Servér yoghurten og brødet til dolmere og tomater.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 10 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1608/383
  • Energifordeling:
    Protein: 11 %
    Fedt: 29 %
    Kulhydrat: 60 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    368/88
    Protein: 2 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 12 g

Andre opskrifter med hvidløg

Marinerede hvidløg

Stegt kalvelever med selleri

Hvidløgsost

Hvidløgsost

Kylling stegt i cognac med timian-hvidløgspasta

Kylling stegt i cognac med timian-hvidløgspasta

Sandwich med roastbeef og hvidløgsdressing

Sandwich med roastbeef og hvidløgsdressing

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Fyldte vinbladsdolmere med tomater og hvidløgsdressing
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)