Vi har længe gået og kigget nysgerrigt på en dåse fyldte vinbladsdolmere på hylden i vores sædvanlige dagligvarebutik. Nu tog vi en med hjem, og det var ingen dårlig ide. Hurtig, nem mad. Værsgo.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 1 ds. fyldte vinbladsdolmere
- 12 tomater
- 1 dl græsk yoghurt, maks. 2 %
- 1 dl vand
- 1 tsk. olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 1 knsp. sukker
- 1 knsp. fint salt
Tilbehør
- 200 g fuldkornstoastbrød eller lignende
Sådan tilberedes fyldte vinbladsdolmere med tomater og hvidløgsdressing
- Skær tomaterne i skiver, og vend dem med salt og sukker – kram gerne tomaterne lidt.
- Rør yoghurt med vand og olie, og smag til med revet hvidløg.
- Damp dolmerne i lidt vand, så de er lune – pas på de går nemt i stykker.
- Servér yoghurten og brødet til dolmere og tomater.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 10 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1608/383 - Energifordeling:
Protein: 11 %
Fedt: 29 %
Kulhydrat: 60 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 368/88
Protein: 2 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 12 g
Informationer
Opskriftens navn
Fyldte vinbladsdolmere med tomater og hvidløgsdressing
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on