Nogle gange går det bare galt. Og så går vi fra suppe til pizza. Vi kunne da nok godt have reddet denne ret, men vi var sultne og ville ikke bruge mere tid på den. Og som det står skrevet andet steds på sitet her, skal man ikke være fanatisk, selvom man gerne vil spise sundt/fedtfattigt. Så dette blev årets besøg på pizzariet.
Personer
Minutter
Hvad denne ret skulle have heddet, kan jeg ikke huske. Måske ‘stærk suppe på kyllingelår’? Næste gang bliver det den “klassiske” hønsekødssuppe på kylling.
Ingredienser
- 4 kyllingelår
- 1 bundt forårsløg
- Citrongræs
- 1 lille stykke frisk ingefær
- 3 fed hvidløg
- 1 rød chilipeber
- 1,5 l vand
- 4 spsk. soyasauce
- 1 lime
- 1 tsk. koriander
- 1 par dråber chiliolie
- 100 g nudler
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 200 g ciabattabrød
Sådan tilberedes fra suppe til pizza
- Træk skindet af kyllingelårene, og kom dem i en kasserolle.
- Skær citrongræsset i halve, og kom også det ned i gryden sammen med ingefær i skiver.
- Kom hvidløgsfed, revet limeskal og chilien i sammen med 1,5 l vand, og lad det hele simre ½ times tid.
- Skum fedtstoffet fra. Tag kødet op, og skær det i mindre stykker.
- Si suppen, og kom kødet tilbage i suppen, sammen med nudler, soyasauce, limesaft, koriander, forårsløg i stykker og et par dråber chiliolie.
- Kog til nudlerne er kogte.
- Server med ciabattabrød.
- Kassér suppen, og ring til den lokale pizzapuscher, og bestil 1 Missisippi, 1 Special calzone, 1 Vesuvio, 1 stor bakke pommes frites og 2 gange græsk salat
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 1 time
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1450/345/?/? - Energifordeling:
Protein: 27/? %
Fedt: 20/? %
Kulhydrat: 53/? %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 249/59/?/?
Protein: 4/? g
Fedt: 1/? g
Kulhydrat: 8/? g