En rest kartoffelsalat, et naanbrød med nigella, lidt cottagepie og lidt tyrkisk sommersuppe, lidt tomat, ost og krydderier. Det kan godt være det ikke lige er de rester, du har i køleskabet, men her er i hvert fald inspiration til at bruge de små portioner, der evt. ikke bliver spist i hverdagen.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 150 g kartoffelsalat – vores var en med kartofler, ærter, græsk yoghurt, æble, rødløg og citronpeber, men en hvilken som helst anden kan anvendes, tilsæt evt. blot lidt æbletern
- 2 naanbrød med nigella
- 100 g cottagepie
- 2 dl tyrkisk sommersuppe
- 6 skiver agurkesalat
- 6 skiver tomat
- Oliespray
- 100 g mozzarella (kugle)
- Lidt frisk koriander
- Lidt frisk mynte
- Lidt spidskommen
- Lidt revet citronskal
Sådan tilberedes multietnisk tapas
- Tænd ovnen på 200° C.
- Spray 2 små, ovnfaste portionsforme med lidt olie.
- Fordel hovedsageligt farsen fra cottagepien i de 2 forme.
- Læg en skive tomat oven på og dernæst en skive mozzarella i begge forme.
- Dæk med lidt tyrkisk sommersuppe.
- Fordel hovedsageligt kartoffelmosen fra cottagepien over suppen, og slut af med mozzarella.
- Læg låg på – eller dæk med stanniol – og sæt dem i ovnen i 10-15 minutter, hvis osten ikke smelter, så tag låget af de sidste 5 minutter.
- Hak agurkesalaten, og bland den i kartoffelsalaten.
- Smag til med koriander, mynte, spidskommen og citronskal.
- Varm den tyrkiske sommersuppe i en gryde og naanbrødene i ovnen.
- Anret. Og servér den sidste mozzarella med tomatskiver.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 2 personer
- Tilberedning: 330 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2485/592 - Energifordeling:
Protein: 18 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 52 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 613/147
Protein: 7 g
Fedt: 5 g
Kulhydrat: 18 g
Informationer
Opskriftens navn
Multietnisk tapas
Forfatter
Beate
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on