Der kan kun siges tre ord om disse laksepakker med grøntsager og vermouth: Lækker, lækker, lækker.

Personer

Minutter

Hvis du ønsker mindre vermouth i retten kan du sagtens skære ned til 2 dl.

Ingredienser

  • 600 g laks
  • 1 bdt. forårsløg
  • 1 bdt. radiser
  • 1 bdt. dild
  • 1 økologisk citron
  • 4 tsk. Becel 38 %
  • 300 g asparges
  • 3 dl vermouth
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 700-800 g kartofler

Sådan tilberedes laksepakker med grøntsager og vermouth

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
  2. Tænd ovnen på 200° C.
  3. Ordn grøntsagerne, og skær dem i mindre stykker.
  4. Tag en dyb tallerken, 4 stykker stanniol og 4 stykker bagepapir.
  5. Læg et stykke stanniol og dernæst et stykke bagepapir ned i tallerkenen.
  6. Del grøntsagerne op i 4 lige store portioner, og fordel den ene portion grøntsager i papirets hulrum.
  7. Læg et stykke laks med skindsiden opad oven på.
  8. Krydr med salt og peber.
  9. Læg et par citronskiver, masser af dild og en tsk. margarine oven på.
  10. Tilsæt til sidst 3/4 dl vermouth.
  11. Luk pakken ved at kramme stanniolen godt sammen, så vermouthen ikke løber ud.
  12. Lav 3 pakker magen til.
  13. Sæt pakkerne på en rist med åbningen opad.
  14. Sæt pakkerne i ovnen i ca. 20-25 minutter.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2214/527
  • Energifordeling:
    Protein: 22 %
    Fedt: 28 %
    Kulhydrat: 40 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    438/104
    Protein: 6 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 10 g

Andre opskrifter med vermouth

Bøf i foliepakker med grønkål og vermouthsauce

Bøf i foliepakker med grønkål og vermouthsauce

Vitello tonnato

Vitello tonnato

Pekingsuppe

Pekingsuppe

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Laksepakker med grøntsager og vermouth
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)