Der kan kun siges tre ord om disse laksepakker med grøntsager og vermouth: Lækker, lækker, lækker.
Personer
Minutter
Hvis du ønsker mindre vermouth i retten kan du sagtens skære ned til 2 dl.
Ingredienser
- 600 g laks
- 1 bdt. forårsløg
- 1 bdt. radiser
- 1 bdt. dild
- 1 økologisk citron
- 4 tsk. Becel 38 %
- 300 g asparges
- 3 dl vermouth
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 700-800 g kartofler
Sådan tilberedes laksepakker med grøntsager og vermouth
- Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
- Tænd ovnen på 200° C.
- Ordn grøntsagerne, og skær dem i mindre stykker.
- Tag en dyb tallerken, 4 stykker stanniol og 4 stykker bagepapir.
- Læg et stykke stanniol og dernæst et stykke bagepapir ned i tallerkenen.
- Del grøntsagerne op i 4 lige store portioner, og fordel den ene portion grøntsager i papirets hulrum.
- Læg et stykke laks med skindsiden opad oven på.
- Krydr med salt og peber.
- Læg et par citronskiver, masser af dild og en tsk. margarine oven på.
- Tilsæt til sidst 3/4 dl vermouth.
- Luk pakken ved at kramme stanniolen godt sammen, så vermouthen ikke løber ud.
- Lav 3 pakker magen til.
- Sæt pakkerne på en rist med åbningen opad.
- Sæt pakkerne i ovnen i ca. 20-25 minutter.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2214/527 - Energifordeling:
Protein: 22 %
Fedt: 28 %
Kulhydrat: 40 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 438/104
Protein: 6 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 10 g
Informationer
Opskriftens navn
Laksepakker med grøntsager og vermouth
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on