Friske forårsruller. Det kan varieres i det uendelige. Kål af forskellig slags. Grøntsager af forskellig slags. Skaldyr af forskellig slags. Stegt kød af forskell…….. osv. osv. Der er lidt forarbejde med at skære og snitte, men ellers er det bare ren hygge og god smag.
Personer
Minutter
Friske forårsruller kaldes også vietnamesiske forårsruller. Det bliver de ikke dårligere af. 🙂
Ingredienser
- 2 forårsløg
- 50 g spinat
- 75 g champignoner
- 100 g gulerod
- 100 g kål
- 150 g agurk
- 1 rød snackpeber
- 10-15 radiser
- 400 g krabbekød
- 1 rød chilipeber
- Sojasauce
- Sød chilisauce
- 32 kvarte rispapir eller 8 runde
Sådan tilberedes friske forårsruller
- Skær alle grøntsagerne i stænger/strimler undtagen radiserne og chilien, som skæres i skiver.
- Hæld sojasauce og chilisauce i hver sin lille skål.
- Kom chilien i sojasaucen.
- Anret alle grøntsager og krabbekød på fade.
- Hæld lunkent vand i en mellemstor skål – rispapiret skal kunne være i.
- Dæk bordet, og bænk jer rundt om.
- Kom et rispapir kort i skålen med vand.
- Læg det på tallerkenen, og lad det blive lidt blødt.
- Læg ønsket indhold på i bunden af trekanten, der skal være lidt plads ud til kanterne.
- Rul en enkelt gang, og fold kanterne lidt ind mod midten.
- Læg evt. krabbekød eller radiser, og rul færdig.
- Dyp rullen i sauce af den ene eller anden slags.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1114/265 - Energifordeling:
Protein: 31 %
Fedt: 5 %
Kulhydrat: 64 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 315/75
Protein: 6 g
Fedt: < 1 g
Kulhydrat: 12 g
Informationer
Opskriftens navn
Friske forårsruller
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on