Nachos med kylling og guacamole bringer søde minder frem hos os fra vores første ferie sammen, hvor vi spiste nachos på Lakolk. Og sad fast med bilen i sandet… Smiley

Personer

Minutter

IKKE FEDTFATTIG

Ingredienser

  • 600 g kyllingebrystfilet
  • 4 modne avocadoer
  • 4 spsk. barbecuesauce
  • 1 rødløg
  • 300 g cheddarost
  • 4 tomater
  • 300 g tortillachips
  • 6 spsk. græsk yoghurt, maks. 2 %
  • 1 limefrugt
  • Hot chilisauce
  • Frisk koriander
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes nachos med kylling og guacamole

  1. Steg kyllingebrystfileterne på en grillpande, til de er gennemstegte.
  2. Krydr med salt, tilsæt barbecuesauce, og steg videre i et minuts tid.
  3. Halver avocadoerne, og fjern stenene og skrællen.
  4. Mos avocadoerne med en gaffel.
  5. Skær tomaterne i halve, og fjern kernerne.
  6. Skær tomatkødet i små tern.
  7. Pil og hak rødløget.
  8. Rør avocadomosen sammen med 2 spsk. græsk yoghurt, tomat og rødløg, og smag til med salt og limesaft.
  9. Tænd ovnen på 200° C.
  10. Riv cheddarosten groft.
  11. Fordel tortillachipsene på 5 tallerkner, og drys med revet cheddarost.
  12. Sæt tallerknerne i ovnen, til osten er smeltet.
  13. Skær kyllingebrystfileterne i skiver.
  14. Anret de varme nachos med kyllingebrystskiverne, græsk yoghurt, og servér med guacamole og resten af barbecuesaucen og den græske yoghurt, chilisauce, koriander og limebåde.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 5 personer
  • Tilberedning: 25 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    3531/841
  • Energifordeling:
    Protein: 22 %
    Fedt: 49 %
    Kulhydrat: 29 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    865/206
    Protein: 11 g
    Fedt: 11 g
    Kulhydrat: 15 g

Andre opskrifter med avocado

Avocado med rejer

Avocado med rejer

Kylling med jordskok-avocadosalat med kaviar

Kylling med jordskok-avocadosalat med kaviar

Poke bowl

Poke bowl

Grøn kartoffelsalat med mørksej stegt

Grøn kartoffelsalat med mørksej stegt

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Nachos med kylling og guacamole
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)