Nachos med kylling og guacamole bringer søde minder frem hos os fra vores første ferie sammen, hvor vi spiste nachos på Lakolk. Og sad fast med bilen i sandet…
Personer
Minutter
IKKE FEDTFATTIG
Ingredienser
- 600 g kyllingebrystfilet
- 4 modne avocadoer
- 4 spsk. barbecuesauce
- 1 rødløg
- 300 g cheddarost
- 4 tomater
- 300 g tortillachips
- 6 spsk. græsk yoghurt, maks. 2 %
- 1 limefrugt
- Hot chilisauce
- Frisk koriander
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes nachos med kylling og guacamole
- Steg kyllingebrystfileterne på en grillpande, til de er gennemstegte.
- Krydr med salt, tilsæt barbecuesauce, og steg videre i et minuts tid.
- Halver avocadoerne, og fjern stenene og skrællen.
- Mos avocadoerne med en gaffel.
- Skær tomaterne i halve, og fjern kernerne.
- Skær tomatkødet i små tern.
- Pil og hak rødløget.
- Rør avocadomosen sammen med 2 spsk. græsk yoghurt, tomat og rødløg, og smag til med salt og limesaft.
- Tænd ovnen på 200° C.
- Riv cheddarosten groft.
- Fordel tortillachipsene på 5 tallerkner, og drys med revet cheddarost.
- Sæt tallerknerne i ovnen, til osten er smeltet.
- Skær kyllingebrystfileterne i skiver.
- Anret de varme nachos med kyllingebrystskiverne, græsk yoghurt, og servér med guacamole og resten af barbecuesaucen og den græske yoghurt, chilisauce, koriander og limebåde.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 5 personer
- Tilberedning: 25 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 3531/841 - Energifordeling:
Protein: 22 %
Fedt: 49 %
Kulhydrat: 29 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 865/206
Protein: 11 g
Fedt: 11 g
Kulhydrat: 15 g
Informationer
Opskriftens navn
Nachos med kylling og guacamole
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on