Når grilltiden er over os, hvorfor så ikke smide lidt lam på grillen. Og lave grillet lammesteak med ferskner, rucolasalat og rösti. Det smager så dejligt.
Personer
Minutter
IKKE FEDTFATTIG
Ingredienser
- 4 lammesteak
- 4 umodne ferskner
- 2 tsk. tørret rosmarin
- 115 g rucolasalat
- 1 dl olie
- 1 kg kartofler – gerne bagekartofler
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes grillet lammesteak med ferskner, rucolasalat og rösti
- Skræl kartoflerne, riv dem groft, og krydr med salt og peber.
- Del dem i 4 portioner, og steg hver portion på begge sider i lidt olie.
- Dup kødet tørt. Pensl med lidt olie, og grill det ca. 4-5 minutter på hver side.
- Krydr med salt og peber.
- Skær fersknerne i halve.
- Pensl fersknerne med lidt olie, og krydr med rosmarin.
- Grill fersknerne 3-4 minutter på hver side.
- Krydr med salt og peber.
- Vend rucolasalat med 1 spsk. olie, og krydr med salt og peber.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 1 time
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2390/569 - Energifordeling:
Protein: 11 %
Fedt: 50 %
Kulhydrat: 39 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 528/126
Protein: 4 g
Fedt: 7 g
Kulhydrat: 12 g
Informationer
Opskriftens navn
Grillet lammesteak med ferskner, rucolasalat og rösti
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on