Pasta med aspargessovs og røget laks er en lille, let ret. Hurtigt lavet og hurtigt spist 🙂 Man kan også anvende friske asparges eller dåseasparges i stedet for dem på glas.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 250 g asparges på glas
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl hvidvin
  • 1 spsk. majsstivelse
  • 2 dl fløde 9 %
  • Lidt frisk reven citronskal
  • 400 g pasta
  • 100 g røget laks

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Sådan tilberedes pasta med aspargessovs og røget laks

  1. Kog pastaen efter anvisningen på posen.
  2. Kog bouillon og hvidvin nogle minutter.
  3. Pisk majsstivelse og fløde sammen, og kom det i bouillonen.
  4. Rør mens sovsen jævnes.
  5. Tilsæt asparges (evt. skåret i mindre stykker) og citronskal.
  6. Hæld aspargessovsen over den kogte, afdryppede pasta.
  7. Hak røget laks, og server det til sammen med brødet.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 15 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2550/607
  • Energifordeling:
    Protein: 17 %
    Fedt: 13 %
    Kulhydrat: 70 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    520/124
    Protein: 5 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 21 g

Andre opskrifter med røget laks

Poke bowl

Poke bowl

Laksetærte

Laksetærte

Varmrøget laks på groft brød med rygeostcreme

Varmrøget laks på groft brød med rygeostcreme

Pirogger med røget laks

Pirogger med røget laks

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Pasta med aspargessauce og røget laks
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)