Vi sender bogen til nærmeste DAO Pakkeshop i nærheden af, hvor du bor.

Vi modtager betaling med VISA/Dankort, VISA kort og MasterCard via Stripe.

Husk at angive din adresse samt din email, når du bestilliger i Stripe-vinduet.

Vi sender alle bestillinger inden for 24 timer på hverdage.

Drop slankekuren - og lev fedtfattigt til hverdag!

En anderledes kogebog der viser dig, hvordan du nemt kan omlægge din kost til at blive mere fedtfattig, uden at du skal undvære nogle af de retter, som du plejer at spise.

Glem alt om slankekure! De ender bare med, at du tager det på igen, som du har tabt. Tag i stedet springet, og lev fedtfattigt hver dag!

Bogen giver dig inspiration til en helt ny og fedtfattig livsstil, hvor du lever sundt og varieret, uden at undvære alle de retter du holder af – og uden at blive fanatisk.

Vi viser dig blandt andet, hvordan du laver fedtfattige – men lige så velsmagende – versioner af helt almindelige, gode, danske retter, som bøf med løg, stegt flæsk med persillesovs, koteletter og alle de andre lækkerier, du normalt må undvære, hver gang du går på slankekur!

Vi giver dig også indkøbstips, forklarer hvad fedtenergiprocent er, og hvad den betyder for din kost og dine indkøb. Vi giver også inspiration til festmiddage med
tre retter mad, hvor du ikke behøver bekymre dig om at skulle på vægten dagen efter!

Kort sagt: Det her er bogen, der viser dig, at det bestemt ikke er kedeligt og ensformigt at leve fedtfattigt…

… nå ja, og så fortæller vi også historien om en mand, der tabte næsten halvdelen af sin vægt ved at leve sådan, som vi beskriver i bogen.

kr199.00
kr39.00 (shipping)
Total: kr238.00